Exist

Alla inlägg under juli 2011

Av Elin - 28 juli 2011 12:05

Till att börja med så ska jag ju åka på läger i mon, och ni får då två tidsinställda inlägg varje dag. Ett inlägg om vad jag antagligen har för mej på lägret (haha) och ett med en bild (a) Hade nämligen me mej kameran till hästhagen igår å tog en del, så tänkte dela med mej under veckan som ligger framför oss ^^


I alla fall. Tog en sista ridtur på Cheyenne tsm me jylli å Pinoccio innan lägret, de va hur kul som helst! Tog den "vanliga" rundan, och utforskade lite småstigar också, men vi fick vända för det blev för mke sten och vatten. Sen hoppade vi lite på en stig som leder till nästa runda, Cheyenne va jätteduktig för att va westernhäst haha XD Och så tog vi nästar runda oxå, me typ en massa galopp =D Härligt! Och när vi hade travat av hästarna och höll på att skritta kom vi på att vi kunde gå upp på en stor kulle där man ser i stort sett hela byn ifrån, så vi lyckades ta oss upp för den branta backen och stod sedan å tittade på ommannuvågarkalladet solnedgången. Och sen skulle vi ner igen, men då vågade iaf inte jag sitta på hästen, så vi hoppade av och ledde dom nerför. Hehe, va rädd att vi skulle gå omkull el nåt (a)

Å sen skrittade vi hemmåt. Tror både hästarna å vi hade jättekul igår, Cheyenne va hur pigg som helst :)


Aja, nu e de ny dag, jag har packat de sista. El de allra sista e inte nere än, men man kan väl säga att jag packat klart i alla fall ^^ Snart ska jag gå å tömma ankornas simbassäng å fylla på nytt. Å så ska jag fixa 14-16 tidsinställda oxå (omg låter rätt mke...). Å så ska jag lära pappa hur man tränar ankor. Vill ju inte komma hem till 7 sjövilda ankungar och tonårsankor. Matas i handen och lyftas varje dag e de som gäller hahaha XD


Men aja, ska inte tråka ut er nu ;P Hej då!

ANNONS
Av Elin - 27 juli 2011 16:55

Ska snart rida ;) Troligtvis blire sista gången innan lägret, kmr inte träffa Cheyenne på en hel VECKA!!!! :c Tror nämligen inte jag hinner imon, vi får se ^^ Kan ju bli ändrade planer ;P


I alla fall, packning snart klar, måste bara hitta en ficklampa och vattenflaska. HAha de viktigaste sakerna har jag slarvat bort ^^ Nämen löser sig nog.


Jag sitter här nu å öbrjar lbi lite hungrig. Har inte gjort nåt viettigt alls idag, förutom packningen då. Kollat barnprogram på TV hahah XD Älskar grisen Rudi, el va han heter. Han e så söt ;)


Har varken musik el bilder å lägga ut, så för att inte tråk ut er säger jag väl hej då

ANNONS
Av Elin - 27 juli 2011 11:09

Gick ju åt skogen med min så kallade frågestund, men TVÅ frågor fick jag i alla fall hahahhahahah XD Känner mej lite smått mobbad ^^


• Är du lång eller kort?

- Jag är väl typ lite mittemellan. Lite drygt 1,60.


• Var hittar ni alla kantareller?

- Haha, jag har inte en aning, fick av mormor.


Även ifall frågestunden är typ slut nu, så får ni jättegärna ställa frågor till mej ändå, och kommentarer är också välkomna! Och rösta gärna i omröstningen ^^

Av Elin - 27 juli 2011 11:05

Har packat för fullt hela månnen. Alla kläder jag ska ha e nerpackade, bara typ smågrejer kvar nu ;D Nu ska man försökta lära sig lite franska nurå... ;P Tyvärr tillhör ju franska ett av de två officiella språken på lägret (de andra e engelska), så bäst att kunna lite.

Av Elin - 26 juli 2011 21:49

Älskar denna bilden <3


Bilden är, som ni ser i nedre högra hörnet, hämtad från punny-pictures-blog.com

En av humorbloggarna jag följer. Nej, alla skämt/bilder/mm e inte bra, finns rätt fräcka, men man kan faktikst få sig ett gott skratt på den sidan XD

Av Elin - 26 juli 2011 21:02

Haha har suttit i nåra timmar nu å läst Bleckmossen Boyz från KP 14 2009 å framåt. Aldrig orkat ta mej tid å läsa den serien, men den visade ju sig att va riktigt bra! I alla fall när man lärt känna karaktärerna.

Okej, ingen fattar va jag snackar om... Kan ju länka till deras blogg el nåt som jag hittade ;) Sådärja, bara att klicka! =D


Imon blire att ge sig ut på en sista ridtur innan lägret, å så ska jag ta tag i packningen oxå, ska helst va färdig imonkväll, då mamma å pappa inte kan hjälpa till på torsdag. (de e tisdag idag va? ;O)


Nemen nu ska jag utforska dendär bloggen lite, hejsansvejsan!

Av Elin - 26 juli 2011 17:17

Har varit me mormor, morfar, morbror, mamma, pappa å syster på Matlyckan idag. Första gången "de äldre" smakade kinamat, tror de gillade de ;)

Har inte gjort så mke annat idag. Borde fortsätta me packningen. ÅKER PÅ FREDAG!!! =D

I alla fall... Har gjort lite fler ankor tama hahahha XD Snacka oma tt jag fjäskar för dom. Märkte oxå att dom e VÄLDIGT hårdhänta när dom äter, dom verkar vilja slita sönder min hand (asså jag har maten i handen, om ni inte uppfattade det ;))

Asså snacka om att jag e beroende av ankor just nu... XD Men aja, så kan de bli! ^^


Men nu ska jag... typ göra nåt. el jag gör ju nåt nu me, men göra nåt som är typ lite viktigare el nåt. Va vet jag, hej då me er!

Av Elin - 26 juli 2011 09:04

Go´morron människor! Vaknade nog för två timmar sedan, men låg å lyssnade på lite musik så kom inte upp förrän typ nu.

Nämen här sitter jag å göra ingen ting. Har ont i armen. El ont är kanske att ta i, men jag är lixom öm. Men aja, försvinner nog snart ;)


Ehm. Kommer inte på nåt mer å skriva så... hejdå!

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se