Exist

Alla inlägg under februari 2012

Av Elin - 4 februari 2012 22:09

Kollat melodifestivalen med familjen. Som alltid. Traditioner ♥ Heheh. I alla fall.


♥ Dead by April ♥


Fast ändå gillar jag inte att dom blev ett av dom bästa bidragen. Tänk vad radio å annan skit kommer spela sönder dom :( Kommer nog hata Dead by April till sommaren... Men dom var bra iaf, även om jag inte är jättefötjust i en massa growl. Gillar bara growlen som är lite högre och längre, då blire riktigt najs! XD


Men aja, ska ta å sova nu, så nattinatti folket ^^

ANNONS
Av Elin - 4 februari 2012 17:25

Har varit på scouterna i eftermiddag. Skitkul som vanligt =D Först städade vi. Eller kanske inte jag. Satt mest å höll i en sopborste med nån slags Magnus Uggla-peruk. Sen gjorde vi städningen lite skojjigare å spelade trashockey ^^ Sen gick vi ut, gjorde en knop med ett rep å kastade livlina. Sen blev jag fastsurrad och runtsläpad i repet :/ Okej, det var faktiskt kul, så stunta i min jagärsnéimunnen-smiley ;)


Sen kom man hem. Gick till kaninerna. Kollade hur kaninungarna mådde. Har jag nämnt dom innan? I alla fall. JA, vi har kaninungar. Två stycken var det. Fotade lite. Bilder kommer typ.... NU (kommer bara bilder på den ena, då jag inte kunde fota den andra, eftersom jag höll den i handen. (På bilderna håller mamma/jylli i kaninen)


          


PS. ANGÅENDE KOMMENTARER: Har fått in en hel del frågor, och verkar som att vissa inte kunnat skriva in URL:en. Om det inte funkar, skriv er blogg direkt i själva inlägget isf. Jag har ingen aning om ifall det fortfarande inte fungerar och jag vet inte vad det beror på. Men aja, Tänkte bara säga de XD

ANNONS
Av Elin - 4 februari 2012 11:48

Sitter här vid pappas dator. Har kopplat in hans högtalare till min mobil. Jag = Teknisk ;)


I alla fall. Har varit ute i skogen å hämtat granar till hästarna, så dom har nåt å knaga på. Kanske låter dom bli staketstoparna nu??


Annars läser jag lite bloggar, lyssnar på musik å kollar fb. Som vanligt.


BYE

Av Elin - 3 februari 2012 19:51

Eftersom jag, för inte så länge sen, fick en kommentar med en hel del frågor i så tänkte jag att jag nu ska göra en FRÅGESTUND!!

När jag känner att jag fått in tillräckligt med frågor svarar jag på allt i ett enda inlägg, har ni tur blire kanske till och med en video!


 


För att få er att faktiskt fråga saker vinner man en länkning om man skriver den...


- Roligaste frågan

- Svåraste frågan

- Mest oväntade frågan


Så vad väntar du på!?!? FRÅÅÅÅÅÅÅÅÅGAAAAAAAA!! :D

Av Elin - 3 februari 2012 19:22

Sitter här me min randiga onepiece på mej ;) Hittat ett bra band (igen! XD). En av låtarna finns några centimeter ner ^^

Antagligen är detta bara tillfälligt då jag har huvudvärk just nu och vill lyssna på nåt "lugnare" och "snällare" XD


OCH HÖRRNI!!! Varför är det så svårt att svara på en enkel omröstning?? ;O TVÅ personer har röstat, och jag VET att det är MÅNGA fler än TVÅ som läser min blogg, så varför är de inte mer än två personer som röstat?? SKÄRPNING! ;D


Yellowcard - Only One


(Vet att jag fifflade lite med typsnittet i detta inlägget ^^)

Av Elin - 3 februari 2012 16:34

[FRÅGA INTE OM RUBRIKEN...]


Vet att jag e sämst på att blogga mitt i veckan, men nu ere fredag, så här är jag! :D Hade biologiprov idag. Gick bra. Tror jag får ett C el B. El nåt annat... Va vet jag?


I alla fall. Sitter här å e allmänt jättetrött. Tål verkligen inte prov. Hjärnan arbetar för fullt i en hel timme, sen e man helkonstig resten av dagen. Växlar mellan dödstrött, asflummig, dödstrött, asflummig... osv.


Blev btw tvungna att springa ut i kylan under en av lektionerna. Nån idiot satte igång brandlarmet :S


Här är för övrigt en bild på Ronja från söndags ^^  


I alla fall. Sitter just nu å lyssnar på musik, som vanligt. "Snufflar" lite på DENHÄR listan ;) Just nu spelas DENNA låten ^^ Eller den slutade nu bara för de. Jag LYSSNADE på den. Aja whatever. Hejdå, slänger in nåt inlägg senare tror jag.

Av Elin - 1 februari 2012 20:43

LostAlone - Out bodies will never be found

Av Elin - 1 februari 2012 20:35

Har pluggat lite oregelbundna verb på engelska nu... Tråkigt, men antagligen nyttigt. Ska SNAAAAAART ta tag i biologin. Typ. Nemen jag måste faktikst göra den. Usch så illa jag sköter läxorna å sånt! :S


Nomy - Self Therapy (varning för ett inte alltför vackert språk!)

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se