Exist

Alla inlägg under juli 2012

Av Elin - 21 juli 2012 21:45

Känner att jag snart kommer dränka bloggen med Anki och Pytte om de fortsätter såhär, men denna är faktiskt riktigt rolig!! XD


http://www.youtube.com/watch?v=jH1K-xOGEZ4

ANNONS
Av Elin - 21 juli 2012 21:29

Gjorde ju en massa framsidor till min skolkalender igår. Kan ju visa en som jag faktikst blev väldigt nöjd med. Vad tycker ni? 

 

 


 


ANNONS
Av Elin - 21 juli 2012 21:17

Idag var det släktkalas hos min mormor. Inte så mycket mer att säga om det kanske. Jag å syrran gick hem mellan huvudrätten och efterrätten och när vi kommit hem bytte vi om å gosade lite me hästarna. Tog även med kameran ut till hagen, så vad passar inte bättre än att visa lite bilder?


 

Fanny med den gula manen x)   

Youton ♥ 

Under tiden Raket halvsov med huvudet halvt i mitt knä passade Youton på att stjäla min uppmärksamhet.  

Sen ville han va med å klappa x)   

Sen stod han å typ vaktade mej å Raket. Han är faktiskt ganska stor, iaf när man sitter nästan under honom XD 

Efter en stund la sig Raket normal å när han la sig på sidan igen hamnad emin arm under å huvudet halvt på min mage så de va bara å ligga å vänta. Tror han somnade för han verkade inte märka att jag krånglade mej loss. 


Dock vaknade han när Youton sprang iväg av okänd anledning å både jag å han fick bråttom med att resa oss XD Han ville inte bli lämnad ensam me människorna å jag ville inte bli nertrampad om han fick för sig att bara resa sig upp å bara springa rakt fram XD


Vilka tokhästar man har ibland... :P


Av Elin - 20 juli 2012 22:12

Japp, sånthär tittar man på när man inte har nåt å göra ;)


http://www.youtube.com/watch?v=piA7J5feEI0


11.55 bästa!! XD ♥

Av Elin - 20 juli 2012 21:02

Denna dagen alltså...  


Morgon: Lite lagom svalt å så

Förmiddag: 1237198237981273891273 grader varmt

Eftermiddag: Lite lagom svalt å så

Kväll: Plask!


Hehe förlåt för att jag bloggar om vädret. 


Jag å jylli hade nästan planerat en ridtur i kväll, men det höll inte vädret med om, så det blev lite gos i hagen i stället ^^ Vågade inte ge oss ut i skogen ifall himlen skulle öppna sig, SOM DEN GÖR VÄLDIGT OFTA NUFÖRTIDEN!! 


Nemen dagen hamnade inomhus. Piano. Dator. Gjort framsidor till min kalender. Tänkte jag skulle ha lite å välja på dehär läsåret ^^ Och för nån vecka sedan gjorde jag bästa inköpet! HÅLSLAG!! Har saknat en sådan i mitt skåp hela sjuan å hela åttan vilket har resulterat till allmänt kaos bland alla papprean. Men nu ska det minsann bli ordning!


Haha jag gissar att du sitter me en nollställd min och undrar vad det kommer stå härnäst. Och när du läser detta så inser du att detta är någon slags epilog på inlägget och det var helt värdelöst att ens läsa hela texten. 


Hehe förlåt för det, men de e kul å skriva lite. ^^


För att göra inläget ännu mer ointressant får ni en bild på min vackra tunga som dessutom blir sne pga grummibanden

Av Elin - 20 juli 2012 12:12

När der regnar gillar jag inte värdet för att de regnar å e antingen för kvavt el för kallt. Och nu idag så tittade äntligen solen fram men så blev de för varmt... :s Kommer jag någonsin vara nöjd med vädret? :O


I alla fall, hade lite ponnyridning med grannbarnen idag :) Gick riktigt bra, Ina skötte sig galant och Ronja blev inte alltför avundsjuk. Efter det bjöds vi på fika som tack för hjälpen så medans fikat gjordes iordning passade jag å jylli på att klättra upp på våra små hästar å sitta där. Ronja börjar bli riktigt snäll att sitta på, hon försöker inte bocka av mej i alla fall XD


  Såhär ser jag ut när jag är trött ^^

 

Hej då! (måste skaffa en logga!)

Av Elin - 19 juli 2012 20:52

Större delen spenderades i Jönköping med lite shopping. Fick med mej en massa grejer från MediaMarkt hem, och även lite tejp, överstrykningspennor, fickspegel, lypsyl, kalender å yllestrumpor från lite andra ställen. 


Väl hemkommen gick jag igenom min gamla skolväska, och gissa vad jag hittar där? Jo, både solglasögon och tandställningeskena. Dom har varit borta sedan i maj!!! :O 

Skönt att ha hittat dom i alla fall x) Lite av dagens shopping ^^


   

Love these headphones!! 1. Dom är GRÖNA2. Man kan lyssna 2 st samtidigt, vet dock inte va mojengen kallas 

Till skillnad från min gamla datormus (vars högerklick knappt fungerade, hade ett knappljud på 123871928739821 dB samt skjöt iväg muspekaren till den andra skärmen lite då å då) är denhär en riktig gudagåva!


PS. För er som är intresseade av vad jag hade för mej resten av dagen så red jag å jylli ut i skogen, kom vilse, hittade hem och just nu ska jag redigera ett pianoklipp som kommer upp nån gång idag/imon/på sommarlovet x)


Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se