Exist

Alla inlägg under juli 2012

Av Elin - 18 juli 2012 20:28

Enligt tradition åker vi alltid till min farfars gamla hem nån gång på sommaren, och den "nån gång" blev idag. Under tiden resten av släkten pratade gamla minnen satt jag å syrran i köket å spelade mobilspel, fotade och tog egobilder.

Sprang även ut i regnet och åt blåbär och plaskade runt i ett dike x)


På vägen hem hoppade vi även in på Karlssons i Vetlanda och fick med oss nåra nödvändiga och andra lite mindre nödvändiga saker hem. 


 

Blåbär ♥ 

Jag kmr nog aldrig bli riktigt vuxen... Hej, just nu är jag 15 å jag äter blåbär på en 3-årings sätt x) Men det är ju faktiskt mycket godare att äta alla blåbär på en gång än att äta dom ett å ett ^^Jag vet inte vad ni tycker, men alla vuxna tkr jag liknar denhär tjejen, som är farfars systerdotter för länge sen. Själv tkr jag inte alls att jag liknar henne! 

Tsm med lingonsyltsmacka blev detta min lunch... 

Jag å syrran efter att ha varit ute i regnet ^^


Tänker spara resten av egobilderna å även de som jylli tog till nåt senare tillfälle så jag har lite att lägga ut i inlägg som annars skulle sakna bild x) 


ANNONS
Av Elin - 17 juli 2012 19:54

Haha igår när jag å jylli va hos Ronja å Ina kunde jag inte låta bli att hoppa upp på Ronja x) 


Jag är inte aaaaaaaalls för stor för en shettis, eller vad säger ni?? 


  

ANNONS
Av Elin - 17 juli 2012 19:39

Dagen böjade med en 1½-2 h lång tidtur på Youton, tsm me Jylli å Fanny.

När vi kommer hem möts vi av mamma som sgäer att vi ska iväg och hjälpa grannen me hans kossor som rymt, så vi fick sadla av snabbt och slänga in hästarna i hagen. Sedan bar det av mot nånstans jag inte vet var där grannens kossor höll till. Tog nån timme el nåt så va de fixat å sen när vi kom hem skulle mamma å pappa fixa nåt så jag satt vid pianot igen XD 


När klockan var ca halv fem å jag å syrran matade kaninerna (en av dem hade btw rymt men de löstes snabbt med infångstteknik á la Elin) kom jag på att jag inte fått i mej mer än 2 mackor, ett korvbröd, 2½ sunkistar och ett glas mjöl under hela dagen! Asså hur lyckas man glömma äta lunch/middag?? :O

I alla fall, åt när jag kom in och sedan dess har jag suttit vid piano IGEEEEEEEEEEN. Filmade, men allt failade så får filma nån annan gång å lägga upp x)


Så, de va lite om min dag. På vägen hem från kossejakten såg vi förresten en igelkottbebis på vägen och självklart hoppade jag ut ur bilen å fotade med mobilen. 


 

Av Elin - 16 juli 2012 20:38

Hej på er! Idag har varit en pianodag haha x) Har suttit vid pianot hur mke som helst. Övat pianoläxorna, haft lite "styrketräning" tills musklerna gav upp, övat på Starfire och så har jag knarkat pianovideos på youtube... XD Nemen finns verkligen grymma människor där!


Jag bäddar in en spellista med lite grymma klipp x) Funderar själv på att lägga upp nån video där jag misshandlar pianot... Aja, får se hur de blir ^^


I alla fall, här har ni spellistan, det fortsätter till nästa klipp aoutomatiskt. Dom två sista kan va lite sega om man inte är intresserade, men jag tycker i alla fall ni ska titta på första, den e hel amaziiiiiiiing!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=rbKw1-AGk5c&feature=bf_prev&list=PLB0F6D23127F487BD


Om ni har sett nån grym pianovideo får ni jättegärna länka i en kommentar!


PS. Fick en fråga innan om ifall de kommer bli fler frågestunder och kan svara att ja, det kommer det bli men det kommer nog att dröja ett tag eftersom jag hade en nyss. Men självklart får ni ställa frågor nu även om det inte är frågestund! Svarar oftast på frågorna i ett inlägg, eller på personens blogg. Beror på. 

Av Elin - 16 juli 2012 12:36

Kolla till vänster så befinner sig den nya omröstningen där. Kommer ni på fler förslag är det bara att kommentera! :)

Av Elin - 16 juli 2012 11:15

Så, här kommer svaren! Blandar in lite bilder oxå så blir det inte så mycket text på en gång ^^ 

 

Hur ska din drömanka vara och hur ska den se ut? - Det ska vara en helvit hona med svart runt ögonen. (hahaha emoanka XD). Nemen jag vill ha lite svart på huvudet i alla fall, måste inte va runt ögonen.

Anledningen till att de ska va en hona är att alla hannar är så dumma i huvudet och bara slåss och vill ha uppmärksamhet. Men hon ska vara gosig, om nu en anka kan vara det. Nemen äta ut handen, kanske sitta knä, gå å klappa. Vara en sån som kommer fram och hälsar. Haha, har nog inte så mycket fler krav. Håller på å uppfostra ankungarna till drömankor just nu, får se hur det går x)

 

 

Ungefär såhär skulle min drömanka se ut. Dock är det inte en hona på bilden, utan en hanne som hetter Svanke. 


Hur ska din drömhäst vara och hur ska den se ut? - Ska vara någon blandning mellan Ronja, Raket och Youton. Haha säger ju verkligen mycket för er som inte ens känner hästarna. Ska vara en sån som man bara kan gå fram till i hagen och krama och gosa med. Det är nog det viktigaste. Och självklart är det kul om hästen har lite humor, eller vad man ska säga, så man kan busa lite med hen, och även stå ut med att jag gör konstiga saker. (En gång i hagen slog vi in Piggelin med balplast. Öron, ögon, hals, lite runt benen... Hon var lös och ändå stod hon helt still och tyckte det var allmänt spännande).

En annan viktig sak är att hen har en personlighet. Hatar robotar! Gillar hästar med åsikter, men hen måste acceptera att jag har minst lika många åsikter haha x) Nemen asså det är så svårt att förklara... Man bara vet när man har träffat sin drömhäst ^^

Och så till utseendet, som inte spelar någon större roll egentligen. Lång man. Kallblodig. Varm och tjock vinterpäls på vintern. Underbart! Rasen ska vara shettis, nordsvensk, connemara, ardenner eller nåt annat kallblodsaktigt.

 

 

Detta är min lilla drömhäst! ♥Hur gamla är Youton och Fanny? - Fanny är 20 och Youton är 11


Vad är Fanny för ras? - New Forest


Vilken mankhöjd har hon? - Tror hon är maxad D, så runt 148 cm.

 

    

Fanny är 20 år och av rasen New ForestLingonsylt – Pasta? - Lingonsylt, för det kan man ha till ALLT. Pasta kan man t ex inte ha på mackan tsm me leverpastej...


Tårta – Kladdkaka? Tårta, för det kan man äta mycket mer av utan att må illa x) Dock är kladdkaka godare... Äsch JAG VET INTE!


Familjen – Djuren? Familjen. Dit hör ju även Sten, Raket, Estrella, Youton...


Vilken är din favoritglass? - I burk och som kulglass är det blåbär!! :D Ehm, va kallas de andra? Såna inplastade man köper från små fryser i affärerna och glassbilen... Aja, favoriterna där är glassbåt, 88, daim och tiptop.


Kommer det komma fler LoL-filmer? - Japp! Har en nästan färdig som jag filmade när Ankorna Attackerar! spelades in så den kommer nog snart.

Och så fort jag rensat datorn lite så jag får plats me nåra GB till ska jag å jylli ut å filma igen så vi kan klippa ihop fler! Och så måste jag ju förståss komma på nåt å göra, fast sånt brukar komma av sig självt ^^


Hur många foton har du tagit totalt? - Oj... Ränkade på ett ungefär så får det till ca 24 000 bilder om cam- och mobilbilder räknas. Och den siffran visar bara hur många jag har kvar, så jag har nog tagit dubbelt så många egentligen.

Haha i snitt har jag tagit fyra bilder per dag sedan jag föddes XD

I alla fall, jag har 79,4 GB bilder på datorn och 12,2 GB filmer. Resten av utrymmet används till dokument och program tror jag för jag har knappt nån pplats kvar :P

 

 

Oopsi! Inte mycket plats kvar! :O


Vad var det bästa med islandsresan? - Oj, de va svårt... Tror det var att vara där helt enkelt, få se Islands natur och så kan man ju titta på bilder från Island och säga ”Där har jag varit!” Nemen gillade ju allt!


Hur många stortår har du? Hmm... Jag brukar vanligtvis inte räkna mina stortår, men jag gissar på 2?


Finns det nån dag då du inte alls är flummig? - Hahaha, vadå jag är väl aldrig flummig eller? ;)


Om jag dör kommer du på min begravning då? - Beror helt på vem du är och vem av oss som dör först...


Vad var det hu högg ihjäl med den där yxan och den blodiga plankan? - Var faktiskt inget värre än rabarber som nu ligger i tryggt förvar som saft i en massa flaskor ;)

 

   


Kan inte du göra "The Cinnamon Challenge"!!? :D - Eftersom jag har såååån koll var jag tvungen att googla vad det ens var för någonting, men nu tror jag att jag har koll haha XD Så svaret på frågan... Ehm... Kan man inte göra det till Lingonsylt Challenge i stället? Då kan jag gå med på det ;D Nemen får väl se vad jag hittar på...

 

Så, det var allt! Hann du inte ställa din fråga, eller dök det upp fler frågor i huvudet när du läste svaren på dessa frågor? Isf är det bara att kommentera eller fråga i frågerutan så svarar jag även om det inte är frågestund längre ^^Av Elin - 15 juli 2012 20:15

Sista chansen att ta reda på allt du vill veta om mej och mitt liv!! Någon gång nästa vecka (nån gång mellan imon å nästa söndag) kommer frågestunden att avslutas och svaren kommer upp på bloggen!


Så passa på att ställa frågor om Youton, Fanny, mina shettisar, tandställningen, tokigheter, knas, min lugg, livet på landet, piano, det kommande lägret, min kamera, vart jag finns förutom på bloggen, min favoritmolekyl, hur en vanlig dag ser ut för mej, vart min försvunna tand sitter eller varför inte fråga nåt annat du inte vet om mej? 


Glöm inte, INGEN fråga är för dum eller för svår och man kan inte ställa för många frågor! Så ställ dina frågor nu, innan jag avslutar frågestunden! :) 


Under tiden ni grubblar på vad ni ska fråga kan ni ju titta på denhär lite halvroliga bilden:


  


Av Elin - 15 juli 2012 19:44

Haft sommarlov i en månad och ca 7½ h vid dehär laget. Det är lite drygt halva lovet kvar, bäst å göra sånt som måste göras medans jag inte har läxor å skolarbete. Vad det skulle vara det jag dock inte...


Har iaf hittat tre hyfsat bra låtar på sistone som jag tänkte dela med mej av. 

1. Thrice - All that's left 

2. Alexisonfire - Born and Raised

3. A Wilhelm Scream - The King is dead


http://www.youtube.com/watch?v=vcP61lnjxFc


http://www.youtube.com/watch?v=GSueJ4dcY1I


http://www.youtube.com/watch?v=PLt2gM52wF8


 


Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se