Exist

Alla inlägg under oktober 2012

Av Elin - 25 oktober 2012 17:45

Idag bor jag i snödrabbat område.

Var slöjdlektion. Någon skriker att det snöar ute. Halva klassen springer ut och typ dansar. Någon annan försöker lägga ut årets första snöstatus på facebook och en annan skriker "pax för att lägga ut på instagram först!". 

Jag mest satt där på golvet (fråga inte varför jag satt på golvet). Noooooo. Inte snö i oktober. November får det snöa, inga problem. Men oktober. Hallå, det är bara höst ju!? 


Men i alla fall. Har inte bloggat på ett tag. Förutom från mobilen igår då. Hade konsert i tisdags kväll, hade konsert i går förmiddag, hade konsert i går eftermiddag, hade genrep i går senare eftermiddag, hade konsert i igårkväll, kom hem efter åtta nån gång, pluggade till religionsprovet. 

Så såg min dag ut igår. Var heeeeeeeeeeeeeeeelt slut sen. 


Men nu ska ni får en bild på en anka. Nappen står återigen för motivet! ^^


 


 


ANNONS
Av Elin - 24 oktober 2012 15:08

Bloggade inte igåt å blir nig ingen bra uppdatering idag heller (förutom detta då). Hade FN-konsert i skolan igårkväll och har även haft två konserter för skolans elever idag.

Ska snart på genrep inför FN-konserten med orkestern som är senare i eftermiddag och när jag kmr hem ska jag plugga inför morgondagens religionsprov, så jag har fullt upp ;)

Hejdå!

ANNONS
Av Elin - 22 oktober 2012 20:20

Det är måndag. Allt var väl egentligen som vanligt idag. Bortsett ifrån mitt eviga haltande. 

På bilden fick vi reda på att vi ska göra typ ett litet projekt eller vad man ska kalla det. Är taggad, även om jag inte har en aning om vad jag ska göra för nåt konstverk. Nåra timmar senare visade jag och min grupp upp vår blues-låt, som vi skrivit själva, för klassen på musiklektionen. Gick rätt bra faktiskt. 


Nu ska ni få en bild på Sven-Örjan! Eller om det är Kvack... Vet inte riktigt XD


 

 

Av Elin - 21 oktober 2012 16:30

Sitter här med min fot som för tillfället är ur funktion. Hade tänkt att rida idag egentligen, men får nog inte i foten i ridskorna. Hade eventuellt tänkt ta hem småhästarna också, men kan inte gå. Kan inte göra nånting känns det som. Inte ens spela piano. Behöver pedalen och den kan inte min fot sköta just nu. 


Så idag blir det en sittaframfördatornochsamtidigtförsökapluggalite-dag.

Har förresten tröttnat på min gamla signatur/logga, så slängde ihop en ny lite snabbt. Den är tillfällig, men kommer nog stanna ett tag ändå pga slut på idéer. 


Vad tycker ni om nya loggan? :)  


 

Av Elin - 21 oktober 2012 15:39

Det är söndag och dags för ny omröstning! 


Förra omröstningen: 


 


 

Av Elin - 21 oktober 2012 10:45

God morgon på er! :)


Hade tänkt blogga mer igår, men det blev inte så. Hade fullt upp hela dagen!

 

Som ni kanske kunde gissa om ni såg detta inlägget, så gick jag och Youton omkull igår. Hade lugn och fin galopp, han bröt av till trav, jag fick igång han i galopp igen men då snodde han ihop benen å helt plötsligt kom marken närmare och närmare. Sen låg vi där och ingen fattade vad som hänt. Efter några sekunder klarnade det i huvudet lite på både mej och han för vi märkte att han låg på mitt ben. Han reste sig upp, vilnglade lite, sen travade han fram till Jylli och som stannat Fanny och hoppat av för att fånga in Youton. Sen kom jag på att jag kanske borde resa mig upp. Så jag reste mej och haltade bort till de andra. Sen hoppade jag upp och red hem, i stort sett som om inget hänt.


Det var väl ungefär vad som hände. Har inte riktigt koll själv egentligen. Allt gick så fort och jag hann inte tänka. Hann inte ens bli rädd. 


När vi pysslat om hästarna och allt skulle man då ta av sig ridkläderna. När jag tagit av mig skon, den, mot grusvägen, sönderskrapade strumpan och ridbyxorna såg jag ett fantastiskt fint ben där. En blålilarandig bula på knät och ett sår vid min numera svullna fot. Och lite lera får vi inte glömma. Stod i duschen och skrek när jag skulle skölja bort leran och gruset från foten haha x) 


I alla fall, jag kunde gå på foten (hyffsat bra i alla fall), och senare på kvällen åkte jag till skogskapellet och spelade horn och piano. Efter det åkte jag och jylli hem till becca och mila och där stannade vi tills 22 nånting. Sen kom pappa och hämtade oss, jag gick och la mej som somnade typ direkt. 


Ojsan, blev ett långt inlägg dehär, men det får ni stå ut med. Såhär dagen efter har jag nackspärr och axelspärr (ja, jag kom på dedär ordet själv). Och så är foten lite svullen och lite stel. Och knät mår bra. Bara tre bulor + ett litet skrapsår. Annars är allt bra! ;)


Och nu ska ni få en bild på Nappen och Kakan! :D


 


 


Av Elin - 21 oktober 2012 10:28

 


Denna fina bild här ovan är ingen kanin (som någon trodde). Det är en höna. Hon heter Ludenröv. Ni fattar nog varför när ni ser denna bilden:


 

Av Elin - 20 oktober 2012 13:46


       


     


Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se