Exist

Alla inlägg under mars 2013

Av Elin - 11 mars 2013 20:18

Om allt gick bra kom måndagsmusiksinlägget upp innan idag. Och jag har redan dubbelkollat den saken, så kan konstatera att allt gick som det skulle. :) 


I alla fall. Jag har världens huvudvärk av nån anledning. Har sovit jättebra. Ätit mycket. Fick ändå huvudvärk. Jahopp. Kul. Wihoo vad jag låter glad då. Nämen jag är faktikst glad. Eller ganska. Jag är inte "o-glad" i alla fall. Och jag har ingenting att skriva egentligen. Hehe. XD


Och eftersom bilduppladdningen inte vill fungera säger jag hejdå utan en bild idag. Sorry. ^^ (Det gick inte heller att lägga in inlägget i en kategori så ja.. dehär gick ju bra)

Av Elin - 10 mars 2013 19:54

Ojsan. Har ju glömt kommentera gårdagens melodifestival. Visserligen har alla redan gjort det, men det är lika bra att jag gör det också så blir det ordentligt gjort!


Yohio vann inte. Jag inte så glad. Men han kom tvåa. Close enough. Robin är väl ganska bra. En typisk såndär kille som skulle kunna vinna, vilket han gjorde. Inget fel på honom. Han sjunger bra. Men jag är inget stort fan av honom. 


Mellanakterna då? Eller vad heter det? I alla fall... Carolas nya främling... HAHAHAH. Eller det var inte så roligt, men låten var helt förstörd. Trodde inte det gick att göra den ännu sämre, men melodifestivalen bevisade det motsatta. (Nu låter det som att jag hatar låten av hela mitt hjärta, men så länge jag slipper lyssna på den får den existera). Däremot Loreens omgjorda Euphoria. Myyyyycket bättre än originalet. MYCKET. Och jag gillar Euphoria, eller gjorde det innan den spelades sönder, rättare sagt. Alltså gillar jag den nya versionen Jättemycket. Haha dehär blev så flummigt XD


Men nu vet ni vad jag tyckte om gårdagens tv-underhållning. Har jag något mer att säga? Svar: Nej. Eller JO. Eller nej förresten, det var inget. Hejdå ;)


Alla har säkert redan sett detta. Själv har jag sett det minst 10 gånger... Men ändå! heheh x)

http://www.youtube.com/watch?v=0VUZNdpX_Q0


 

Av Elin - 10 mars 2013 16:41

Heeeeeeejheeeeejhej. Idag har jag pluggat, hjälp Jylli å Mira med deras projekt, hjälpt pappa i lagårn, gått på promenix med hästarna, halkat utanför huset på en isfläck, dragot bort vinterpäls från samtliga ponnyer, gosat med katten och inom en snar framtid (dvs när jag skrivit klart blogginlägget) ska jag gå ner en våning och öva lite horn och piano. Elin är duktig idag. 


Imorgon är det ju måndag igen och då är det dags för skola. Igen. Som vanligt. MEN. Det är också dags att testa på dehär "temadagarna". Och omröstningen kommer finnas kvar då jag inte bestämt mig för vad den fjärde kategorin ska vara, om det ens blir någon ;)


 

 

Av Elin - 9 mars 2013 19:36

God kväll/eftermiddag/dag/vadninuvillkalladet! 


Om två timmar har vi sett alla bidragen framföra sin låt. Och vi vet även vem som vunnit. Jag tycker inte att det är någon som är ectremt superduperbra, alla låtar är typiska okej-låtar (förutom sean banan... USCH XD).

Men om man nu ska heja på någon är det Yohio. Låten är bäst av de som tävlar, men inget jag egentligen lyssnar på. Den största anledningen till att jag heja på honom är att han vet hur man gör ett hyffsat bra scream hehe ;)


Ni har antagligen hört låten ett antal gånger, men här har ni den ändå. Ge 2.56 lite extra uppmärksamhet ^^


http://www.youtube.com/watch?v=wE4dej_Mmgc


 

Av Elin - 9 mars 2013 11:56

Kom ganska nyligen in från en skidtur med värkande fötter och oljeluktande handskar (fråga inte om dedär sista). Skaren höll till och med för mej idag! XD


Vad kommer att hända idag då? Antagligen ingenting hehe. Ska försöka börja på min biologilabbrapport och senare idag ska jag hjälpa jylli och hennes kompis att klippa ihop en video till deras engelskaprojekt. Kul kul.

Vilket liv man har alltså... Vardagarna består av att gå till skolan, komma hem, mata och vattna hästarna, göra eventuella läxor och sen sova. Helgerna består av att vakna, rida/pyssel me hästarna, läxor, piano/horn, datorn, sova. 


Och till sist ska jag avsluta inlägget som jag gjort me de senaste, nämligen att påminna er om omröstningen till vänster haha ;)


 


 

Av Elin - 8 mars 2013 18:20

Kan väl säga att jag nyss hade lite tid över, så jag har tänkt såhär: Nästa vecka sätter jag igång med mina "temadagar". Därför har jag nu suttit och gjort flera stycken tidsinställda så det räcker till och med denhär månaden. Det är tre kategorier. Och eventuellt blir det en fjärde, beror på hur omröstningen slutar. 


 


Men ni får ha det så bra tills.... Ja... Ni får ha det bra helt enkelt. 


 



Av Elin - 8 mars 2013 17:25

Hejsanhejsan! Internationella kvinnodagen och allt idag ju. Då vill jag ha glass... :D


Ni som läste min blogg igår vet att jag och nåra kompisar gjorde en harlem shake igår, och nu har cassie lagt ut den på youtube så varför inte bädda in den så ni får se? ;)


http://www.youtube.com/watch?v=QA1v6vVRWF0


 

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards