Exist

Alla inlägg under mars 2013

Av Elin - 2 mars 2013 14:43

Hej på er! Då var det lördag igen och I'm almost frisk. 


Funderar på att strukturera upp bloggen lite så det blir lite mer ordning på inläggen osv. Just nu känns det som att jag bara skriver om samma saker dag ut och dag in.

Var inne på denna bloggen som var aktiv för något år sedan och dom har/hade "youtubeonsdag" och "egoboostsöndag" och ordning och reda på sina inlägg. Lagom mycket av allt och som läsare visste man att om man t ex ville ha egoboost skulle man kolla in på söndag.

Jag funderar alltså på att sno deras idé lite och göra det lite mer organiserat, ha ett litet schema (som jag antagligen inte kommer att följa hehe). Men då har jag ju något att skriva om och ni läsare vet vad som kommer och när så ni kan planera era besök ;) 


Mina förslag på kategorier till de olika dagarna: Musiktips, Youtubeklipp, Citat och dylikt, Videoblogg (kanske blir varannan vecka el en speciell dag i månaden)


Där har ni mina tips som jag kom på nu. Nu är det dags för er att kommentera era tips och idéer! Och alla kommer nu att tänka "Nää, jag orkar inte kommentera, det är säkert någon annan som gör det, hon kommer säkert tycka att min idé är konstig". Problemet med detta blir ju att ALLA tänker så, men asså... Vill ni ha nåt speciellt på bloggen får ni ju säga till, jag kan inte läsa era tankar! ;D


Under tiden ni funderar ut något bra får ni ett random citat jag tror jag hittat på we♥it

 

 

ANNONS
Av Elin - 1 mars 2013 21:36

Förlåt att jag är lite sen. Lovade ju nästan ett till inlägg idag men glömde bort hehe... Åkte till en glass"kiosk" i närheten som hade fredagsöppet och sedan skulle pappa lyssna på ugglor så jag satt i bilen och sov. 


Tänkte jag skulle svara på lite frågor som inte är värda ett helt inlägg var. Lite random frågor som handlar om allt och inget


Gillar du pannkakor? - Jaaa, såklart!
Ankor vs Sniglar - Ankor. Sniglar är mer söta att titta på, ankor uppskattar gos och sådant mer än sniglar, vad jag förstått
Vem är din favvo-karaktär i Hitta Nemo? - Haha... jadu... Någon av hajen Burce's kompisar kanske? Eller Doris? ^^
Gillar du Hitta Nemo? - Var ett tag sedan jag såg den, men den är helt okej vad jag kommer ihåg
Har du sett Hitta Nemo 2? - Finns det ens en hitta nemo 2?? Nä, jag har inte sett. 
Favoritfilm? - Sagan om Ringen, the Hobbit, Monty Python-filmerna, Mr Bean... Komedier och Sagan om ringen-filmer helt enkelt :D
Favoritbok? - Denna var svår... Harry Potter, Twilight (dock är min twilightfangirltid över) och the Hunger Games Triology
Gillar du bubblor? - Jaa, varför inte? XD      

 

ANNONS
Av Elin - 1 mars 2013 17:56

Första mars. En månad sedan det var första februari. En månad tills man får luras HIHIHIHIHI. 


Idag gick jag till skolan. Dagen inleddes med py little pony-diskussion innan biologin satte igång. Japp, du läste rätt. My Little Pony.

I alla fall... dagen flöt på bra och efter skolan spelade jag ju pianolektion och hornlektion som vanligt. Har även börjar fundera på vad jag ska ha för låt på uttagningen/audition till musiktillägget som är den 23 mars. Har ju tänkt att välja en musikkurs utöver min naturvetenskapliga inriktning på gymnasiet, och man är tvungen att göra ett teori- och gehörsprov samt en provspelning/-sjungning. 


Slänger nog upp nåt litet inlägg lite senare kanske. Har ju lite önskerubriker kvar att göra inlägg om ;) Tjingeling!


 


 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se