Exist

Alla inlägg under april 2013

Av Elin - 9 april 2013 17:32

Tjosan! 


Är teorivecka på ridningen nu så ska inte iväg och rida idag. Eftermiddagen spenderas i stället med mitt musikprojekt. Har spelat in min låt med videokameran så sitter och fifflar med brusreducering och omvandlar film till ljudfiler för att sedan kunna spela in fler stämmor, eller vad man nu ska kalla det, och mixa ihop. Kommer nog bli bra iaf ^^


 


 

ANNONS
Av Elin - 8 april 2013 16:00

Älskar denhär snubben, han gör riktigt bra metal covers av alla möjliga låtar. Hans kanal hittar du här


http://www.youtube.com/watch?v=M3PcW0eV3no


 

ANNONS
Av Elin - 7 april 2013 18:00

Jag har We♥It. Där heter jag telepathy, ni hittar mej häääääär. För er som inte vet så "hjärtar" man bilder man tycker är fina och så dyker dom upp på ens profil/heart. Man kan följa folk man tycker hjärtar fina bilder samt lägga till favorittaggar. 

Man kan även sortera bilderna i olike set. Exempel på nåra set som jag har är "Wild & Free", "Nice Jewelry", "Fact, quote, text.... etc", "Awesome Darkness", "Horses", "Snails" och "Magic". Det kanske säger lite om vad det är för bilder jag "hjärtar". 


 


 

Av Elin - 7 april 2013 08:26

Godmorgongodmorgon!


Jag upp klockan åtta idag för att förbereda mig för de tidiga morgnar de kommande veckorna medför. Usch. Sitter bara och gäspar om och om igen. I alla fall, ska till Gloria senare idag och förbereda en idrottslektion. Och innan dess, och kanske efteråt, ska jag försöka jobba lite med mitt musikprojekt. Spela in och fixa lite. Sista dagen på lovet är planerad in i minsta lilla minut känns det som haha XD


 


 

Av Elin - 6 april 2013 18:15

Idag har jag varit pirat.


Jag och jylli pysslad hela förmiddagen med att hitta kläder, smink och smycken till vår lilla outfit ^^ Jag flätade hennes hår och satte i pärlor, vi sminkade oss och fixade. Runt två gav vi oss iväg till grannarna, där det var barnkalas med pirat-tema. Vi skulle gömma oss i skogen för att sedan hjälpa barnen att hitta skatten. Var så sjukt kul när jag och jylli satt där och frös och en cyklist med tillhörande barn cyklade förbi. 

 

Barnet (ängsligt): "Mamma, det är nåt i skogen...."

Mamman: "Det är nog pirater"

*tystnad*

 


I alla fall, fotade förståss en hel del ^^ 


                      


 

Av Elin - 6 april 2013 18:00

Jag har DeviantArt, men sida där man delar med sig av och tar del av andra människors målningar, foton... all typ av konst helt enkelt! 

Precis som på twitter så heter jag ScreamingPony, för att komma dit skriver du http://screamingpony.deviantart.com/ i adressfältet eller så klickar du bara på länken där. 

Jag är inte så jätteaktiv, men om ni följer mej där får ni ta del av bilder jag kanske inte visar på bloggen, och även lite teckningar om jag nu får tid och motivation till att göra någon. 


 


 

Av Elin - 5 april 2013 18:00

Jag har twitter. Ni kan söka på ScreamingPony eller bara klicka häääär. När jag skriver detta har jag 1233 följare från hela världen, men när ni läser detta nåra minuter senare har säkert siffran ändrats bara för det. 


Skriver lite random grejjer, snackar med folk... Det man gör på twitter helt enkelt. Jag skulle iaf bli glad om just du följde mig! :D


 


 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se