Exist

Alla inlägg under augusti 2013

Av Elin - 11 augusti 2013 17:00

Jag har ett jättebra tips till alla som bloggar och vill ha lite fler läsare och även hitta nya bloggar att läsa: BLOGSTART!


 


Man får poäng när man besöker bloggar och dessa poäng översätts sedan till besökare genom att när någon besöker din blogg via blogstart så dras det ett poäng ifrån dig. Det är bra om man vill ha fler besökare, men man hittar även så otroligt många nya bloggar att läsa och kolla in. ^^ 


Rekommenderar detta starkt! :D

ANNONS
Av Elin - 11 augusti 2013 12:30

Har varit iväg på en liten mini-semester mellan fredagen till lördagen. Drog till Västervik och hade det helt enkelt bara chill. Badade lite, åt lite, spelade lite kort och dag två åkte vi ut med båt till en ö och gick runt lite innan vi åkte hem. Bodde på ett hotell som innan varit gammat fängelse och umgicks en del med deras sociala får som gick runt å bräkte så fort man inte klappade dem el matade dem. 


Nämen det var mysigt! Nu i veckan väntar två moppeteorilektioner, hajkplanering, en körlektion, en kanothajk och som avslut på sommarlovet åker jag till Visingsö där det är medeltidshelg eller något. Blir nog bra ;) 


 

Min fårkompis ^^ 


 

Jyllis fårkompis ^^


 

Lite bad i havet


Lite långgrunt så pappa fick zooma och efter det har jag beskärt bilden så den e lite "kladdig" :P


 

Vatten, sten och lite gräs... För er som inte reda såg det förståss ;)


Vatten.. och sjögräs/tång
 

Var nog nåt som blockerade objektivet lite till höger, så det är alltså ingen effekt dedär ljusa. Det är iaf en manet på bilden haha XD


   

Maneteeeeeer :D


Prislista
 

"Örnen" vi såg på båtturen som visade sig vara nåt annat. Häger eller nåt? 


 

Fint landskap ^^


Ett torn på Idö som vi gick upp i. 


   

Fin utsikt ^^


 

Lång stege ifall det skulle börja brinna...


 

Torkad mark på den lilla ön jag och Jylli gick ut på brevid Idö. 


      

 

Sen såg vi en slags huggorm och min första reaktion är alltid en liten hjärtattack innan jag samlar mej, blir nyfiken och springer efter ormen för att fota. Sprang även om den och mötte den så jag fick bilder framifrån. :)

 Man behövde aldrig känns sig ensam om man tappade bort sin syster el så för spindlarna fannt överallt och höll en sällskap ... ... ...


 

Jylli sitter och fotar.


 

En massa tång och jag vill ha en vattentålig kamera så kan man ta undervattensbilder!!! xP


 

En till spindel...


Och nedan är nåra bilder på hur det såg ut på olika ställen på ön:

           

Jag och Jylli gick lite vilse på ön men lyckades hitta tillbaka. Kom på efteråt att vi borde tittat lite närmare på denna kartan som var innan bron som tog oss över till ön som tydligen hette Norra Bockholmen. 


 

Brumbrum!


 

Västervik från havet sett. Det vita huset med 5 små och en stor skortsten var vårt hotell. 


 

Avslutade mini-semestern på en restaurang där jag smakade, eller jag menar disikerade sushi innan jag åt ris, sötsursås och friterad kyckling XD ANNONS
Av Elin - 9 augusti 2013 19:00

Efter att vi kommit hem fårn prejkestolen och bytt om till varma torra kläder gick jag och nåra vänner upp i lägrets stora torn. Var rädd att tappa mina foppa så band fast dom med lägerhalsduken och den danska halsduken jag bytt till mig. Jag och Fia stannade dock på andra våningen och jag skickade med kameran med Becca, som gick ända upp och fotade. 

Senare var vi även uppe i kårens lilla portal och fotade lite. Sedan var jag i tältet och rensade ut spindlar ^^


                       

Av Elin - 8 augusti 2013 20:23

Tjosan!


Moppelektion stod på schemat idag. Koncentrerade oss på rondeller och landsväg och fick testa på dehär med dålig sikt och dåligt väglag då det började spöregna när vi var ute på en grusväg. Men det gick bra. Tror jag. Jag tycker det i all fall. Jag välte ju inte idag! (när jag körde allre första gången på en parkering å skulle lära mej svänga välte jag nåra gånger hhhehe)


En stor del av det som återstod av dagen spenderades med våra kära kossor som hade smitit ut och skulle tillbaka till sin hage nåra kilometer bort. Då fick jag i alla fall motion ;) 


Hade tänkt att spendera kvällen på hästryggen men det regnade och var varning för åska så vågade inte ge oss ut och nu sitter jag här och det har inte kommit nån åska än.... Dumma väderprognoser!! Ni får lite bilder på Youton i alla fall...


    

Av Elin - 7 augusti 2013 10:37

Igår tog jag min första moppelektion. Sen var jag hos Herkels och planerade hajk och då började det regna och åska och blåsa och när allt lugnat sig var vi ute och sågade i lite träd som hamnat över vägen och reste upp saker som vält. Och när åskan försvunnit åkte vi och badade haha XD

Mamma och pappa fick klara sig själva hemma där det forsat in finfin sand blandat med vatten i källaren. Och så hade åskan bränt sönder en eltråd till kossorna också.


 

Cool moppeförare som kör för långsamt XDTimmeeeeeeeeer!!

 

 

Och vi avslutar med en hel random bild på mitt ben som leker spegel (dvs är väldigt glansigt) XD


Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se