Exist

Alla inlägg under september 2013

Av Elin - 23 september 2013 21:08

God kväll!


Förutom att ha ridit, läst Hundraåringen och övat med nåra kompisar till en "spelning" vi har nästa helg, har jag idag suttit en hel del och kollat in blogg.se. Har skapat en testblogg, men den är lösenordsskyddad så ni kan inte se den moahahhahaha!!! Funderar på att byta till blogg.se då man kan göra lite mer med designen osv. Men får se hur det blir... Har inte hört så mycket dåligt om blogg.se. Inte så mycket bra heller för den delen. Nån som har erfarenhet?


Random bild jag tog för ca 2 år sedan som jag hittade idag när jag rensade lite mappar i datorn

ANNONS
Av Elin - 23 september 2013 14:00

Är inte ofta jag lyssnar på musik som detta, men tycker faktiskt om denna låten! De flesta har nog redan hört den, men då få rni höra den igen... om ni nu klickar igång det vill säga... XD 


ANNONS
Av Elin - 22 september 2013 11:00

Ville bara dela med mig av två ganska fina mobilbilder jag glömt visa. En från förrgårdagens ridning och en från gårdagens skogspromenad ^^


 

Av Elin - 21 september 2013 19:55

Goder afton folket!


Kom ganska nyligen hem från barkeryds scoutkårs 70-års-jubileum. Har ätit tårta, korv, druckit saft, spelat horn, skrikit på lägerbålet och lärt folk göra knopar. Trevlingt trevligt! Har dessutom hunnit med en mysig liten skogspromenad under tiden lillsyrran var på konfirmation. Sen satt jag en halvtimme med två till tre katter (varierade lite) i knät som sov, gosade och spann. 


Hann tyvärr inte med någon ridning idag, men det blir antagligen ridning imon i stället och var ju dessutom ute och red i går kväll. Youton var riktigt pigg, tills det var dags att gå hem typ. Sen råkade jag sätta mej bakom sadeln och fastnade där och Youton undrade vad jag höll på med när jag satt och gapskrattade och försökte ta mig upp i sadeln igen... Tokigt! XD

Självklart glömde jag kameran både på skogspromenaden och jubileét, så ni får nöja er med mobilbilder... 


     

Av Elin - 19 september 2013 21:14

Nejmen vad händer här? Har jag helt plötsligt tid över och ingenting att plugga till (typ)? 


Matteprovet idag kändes bra och de andra uppgifter jag måste göra har jag kommit en bit på så nu har jag tid att skriva lite. Grejjen är dock den att jag aldrig riktigt vet vad jag ska skriva om. Vad vill ni läsa om/se? Eller är det bara jag som tycker det är lite enformigt med endast musik, youtubeklipp och allt we♥it-tjat? 


Funderar på att skaffa mej lite åsikter om saker och ting. Fast orkar ni läsa det och orkar jag skriva och kommer ni ens förstå med den röriga språk som jag använder? Eller vill ni veta mer om min sååååå varierande vardag? Eller ska jag videoblogga?

Det jag vill säga är helt enkelt är att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva och jag behöver lite tips från Er som just nu läser detta. 


Please??   


         

Av Elin - 19 september 2013 10:00

Tidsinställer ett inlägg ifall jag inte överlever dagen. Okej... Så farligt är det inte. När detta publiceras har jag matteprov. Mitt fösta matteprov på gymnasiet. Mitt första prov på gymnasiet över huvud taget om man ska vara exakt. Önska mig lycka till ;D


       

Av Elin - 18 september 2013 16:00

För er som inte redan vet så är jag riktigt beroende av we♥it. Vet inte riktigt varför, har bara blivit så. Ni hittar min sida/hjärta/vetintevadmankallardet HÄR! 


Några andra användare som jag tycker är värda att följa länkar jag här nedan: 


 

 

   

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se