Exist

Alla inlägg under september 2013

Av Elin - 11 september 2013 20:15

En massa tidsinställda må-fre och endast textinlägg under helgen... Lite dålig blandning, jag vet, men så är det. Men idag har jag tid och ork och motivation osv osv osv att blogga! 


Har hänt en del grejjer under de senaste två dagarna. I går morse gjorde jag AM-teoriprovet och nu får jag köra moppe och traktor och ja... Även den saken mamma och pappa lite hastigt skaffade idag. Det bestämdes igår, vår nya lilla minibiltraktorsLGFskyltklädda "sak" anlände idag. Var rätt kul att köra faktiskt ^^


Förutom moppekort och side-by-side så har jag även lärt mig lite om och testat på det så kallade "vuxen-livet" genom att vara på scoutledarmöte där vi planerade för hela terminen och fikade. Har aldrig tänkt på hur mycket jobb det ligger bakom dendär papperslappen man brukar få i början på terminen där det står vad som ska hända hela terminen... 


 

ANNONS
ANNONS
Av Elin - 10 september 2013 16:15
Av Elin - 10 september 2013 16:15

 

Av Elin - 8 september 2013 17:57

En trött och förkyld Elin försöker just nu få ihop ett blogginlägg. Börjar bli inspirerad och finns mycket jag vill skriva om men det får vänta tills tiden och hälsan är lite bättre. 


Idag har jag ridit, som vanligt. Avslutade ridturen med att byta häst med syrran, vilket blev lite kul när Youton stannade i hallonbuskarna och åt och visade sin fina krökning på nacken för att retas när Jylli försökte få honom därifrån. Tätt följt av ridningen blev det matdags och sedan "vallade" vi hem lite kossor och resten av dagen har jag spelat piano, pluggat lite och suttit vid datorn. 


Tjiho vilket roligt inlägg! Verkligen! Ännu roligare blir det när jag lägger ut två bilder från när jag och Jylli trädde tights över huvudet. Och nu blandade jag ironi med icke-ironi och allt blev bara förvirrat. Förlåt för det... XD


   

Av Elin - 7 september 2013 13:30

Hej!


Sitter här och tittar på lite bilder jag tagit med mobilen och lyssnar på Månegarm. Har blivit förkyld... Usch! Fast inte så allvarligt utan att jag kunde gå på Ängs loppis idag och köpa repgrimma, en ring och en slags rem jag ska ha under Youtons haka så att bettet in glider genom munnen om han gapar när jag tar ett ledande tygeltag. 


Igår var jag förresten lite resevledare för de nya konfirmanderna i Barkeryd. Kokade korv tillsammans med Becca och gick sedan med en grupp från Långåsa till Barkeryds kyrka. En väldigt trött Elin var inte hemma förrän typ 23... Men kul var det! 


Tänkte, när jag ändå håller på å titta igenom mobilbilderna, att jag skulle kunna lägga upp lite bilder jag tagit under de senaste veckorna. Enjoy ^^


           

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se