Exist

Alla inlägg under oktober 2013

Av Elin - 12 oktober 2013 21:32

Heej! 


Fick nåt ryck idag och tog tag i alla läxor. Plugga kemi, gjorde tyskauppgift och började förbereda det egna styrkepasset vi ska genomföra på idrotten på fredag. Satt i flera timmar med idrottsuppgiften och tittade på olika övningar man kan göra på styrkeprogrammet.se. Tro det eller ej, men jag är nästan taggad... haha XD


Tänkte bjuda på lite höstbilder jag tog i torsdags. Alla bilderna är inte fixade än så ni får några stycken att börja med så kommer resten upp så småningom ;)


       

ANNONS
Av Elin - 11 oktober 2013 21:07

I brist på inspiration får ni bara en låt idag, har inget intressant att skriva om   


Förutom metal lyssnar jag ju även ganska mycket på typ filmmusik, keltisk musik och lite halvklassisk musik. Tänkte att ni skulle få slippa min metal idag så ni får en fin låt av en av mina favoritkompositörer på youtube, nämligen Dalibor Krigovský.

So deep and emotional... :O


ANNONS
Av Elin - 10 oktober 2013 19:44

För ett tag sedan lade jag ut denna covern på youtube och tänkte att nu är det dags att bädda in videon i ett inlägg ;)Prenumerera på min kanal HÄR

Av Elin - 10 oktober 2013 17:53

Det är torsdag och jag är trött och har inget förutom engelska att plugga till. Yay! ^^


Dagen började med tio minuters tyska och fortsatte med ett möte med rektorn och lite representatner från andra natur-, el&energi och teknikklasser (ja, jag är elevrådsrepresentant eller vad det heter). Sedan bar det av på ett matteprov med endast 10 uppgifter. Rena semestern tycker väl ni, men oj så fel ni hade! Tog en och en halv timme. Inga lätta uppgifter precis, även om det fanns de som var något lättare än de andra. Och då har jag ändå lätt för matte.

Men nog tjatat om matteprovet. Efter lunchen hade vi kemidiagnos och betygssnack. Därpå följde pianolektion och sen kom jag hem och flamsade vid köksbordet och sedan gav jag mig äntligen ut i höstfärgerna och fotade. Bilderna kommer upp efter hand ;)

 

Ful bild på Nessie haha XD  

Av Elin - 6 oktober 2013 19:04

Hej!


Igår var det tävlingsdag i Lövhult med scouterna. Eller Bauerträffen heter det, om man ska vara exakt. Och gissa vem som vann? Jo, min patrull! Precis som förra året. Visserligen var vi den enda patrullen i utmanarklassen men det behöver vi ju inte prata om. 


Hmm... Vad har hänt annars då? Ridit som vanligt. Var lite oroligt i skogen med bilar och jägare och en massa oroliga djur så hästarna blev lite knasiga. Resten av dagen har jag suttit och gjort svenskauppgifter, en engelskauppgift och lite kemi. Och lyssnar på musik. 


Men i alla fall, här är två bilder från igår:

En av stationerna gick ut på att bygga vad man ville på 9 minuter bara två personer kan vara i byggnade minst 20 sekunder. 


 

Och här har vi vårat starkort ^^


Av Elin - 5 oktober 2013 18:30

För att få lite mer folk till min lilla youtubekanal ska jag faktiskt vara så fräck att ni får ta er dit själva och försöka hitta den nya videon jag lagt upp. ;D 


 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se