Exist

Alla inlägg under januari 2014

Av Elin - 15 januari 2014 19:59

Tjosan!


Dagen har flutit på med sen lunch, tight schema, laborationer, uträkningar, skrivande och bokläsning. Efter att jag kom hem runt halv sex har jag hjälpt syrran med matten och dessutom själv fått en del matte gjord. Har bara några få uppgifter kvar nu av ett uppslag med uppgifter. Har ju börjat på en ny mattebok nu, och även en ny mattekurs, Matematik 2c. Blev klar med 1c precis innan jul, och gissa vad mitt första slutbetyg på gymnasiet blev?? Yup. A! 


När vi/jag ändå pratar om matte kan jag ju stolt få visa upp resultatet på det nationella provet för Matematik 1c ^^


 

ANNONS
ANNONS
Av Elin - 12 januari 2014 13:40

Kom på att jag inte har visat mina julklappar. Kom också på att jag inte tänker visa dom (om ni inte jättegärna vill se dem förstås). Dock vill jag ändå presentera min tjocka marsipangris som jag började äta på idag. Den är så söt! Förutom att ha ätit upp öron och svans på min lille nasse har jag gjort Rakets hovar fina innan vi promenerade bort med honom till grannen som ska låna honom som sällskap till deras fölunge. Ronja fick följa med som resesällskap och hon visad tydligt att hon kände sig övergiven när hon var tvungen att gå hem ensam och gnäggade hela vägen hem.


Det är vad jag har haft för mig idag i alla fall. Imorgon börjar en ny vecka i skolan och det nya schemat börjar gälla. Rätt chill schema, bortsett från måndagarna...


Ni får i alla fall ha en fortsatt bra tid av det som återstår av helgen! :)

Av Elin - 10 januari 2014 18:28

Innan min mobil tar sina sista ... öhh... Vi säger andetag trots att mobiltelefoner inte har lungor. I alla fall, förde över lite bilder till datorn och så medan jag väntar på att min nya ska finnas i butik. 


Hittade lite bilder från i söndags då familjen och grannfamiljen var ute och letade markgränser och jag fick ett starkt behov av att klättra högt upp i en gran. Hade inte gjort det på flera år och den granen var helt perfekt! :D

Hittade även ett fint ställe med en massa mossiga stenar och fina växter, men vår svårt att komma åt så att det gick att fota med mobilen. Får ta med kameran dit någon gång i stället ^^


Utsikt

 

Det äääär högre än vad det ser ut. Jag loooovar! 

Av Elin - 9 januari 2014 18:13

Har samhällsprov imon på stadsskicket. Nämnder och förvaltningar hit och dit... Var dum nog att skjuta upp provet, hade chansen att göra det måndagen innan jullovet, men orkade inte plugga då så tänkte att jag skulle vara med motiverad efter några veckors vila. HA!!

Nu sitter jag i alla fall och läser lite på en powerpoint vi fått av läraren. Som vanligt känns det som att jag har rätt bra koll men ändå inte kan någonting alls. Frustrerande. 


Brukar ändå vara ganska bra på att sköta skolan, men samhällsorienterade ämnen är verkligen inte min grej. Matte, kemi och fysik är helt klart roligare! :D


 

Av Elin - 8 januari 2014 16:00

Ni får lite bra musik såhär i början på terminen :)


Av Elin - 7 januari 2014 14:33

Idag är sista dagen på jullovet. Eller egentligen var den igår, men eftersom jag har studiedag idag så får jag en extra dag ledigt.

Idag har jag mockat hästhagen, spelat flöjt och ätit. Är så tråkigt väder hela tiden, finns ingen inspiration till att vara ute. Var är snön?? 


Här är i alla fall min julgran ^^

 

Av Elin - 5 januari 2014 17:36

YAAAAAY nu funkar internet på mina datorer igen!! :D


Bloggen lär nog ändå ligga nere lite då skolan drar igång, men nu har jag i alla fall möjlighet att uppdatera ^^


 

God jul och Gott nytt år på er!! Tror jag har glömt säga det tidigare... 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2014 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se