Exist

Senaste inläggen

Av Elin - 9 mars 2014 15:11

Wow, jag uppdaterar typ 2 gånger i veckan. Applåder!!


Började dagen med att få sova ända till 10 (blir vanligtvis väckt vid 9) och efter frukost drog jag och Jylli ut på en ridtur på först lata hästar som sedan piggnade till när vi tog en annan runda än den vanliga. Inga hundar, bilar och annat oönskat sällskap i skogen idag, vilket var rätt skönt. Dock råkade jag, klantig som jag är, bli sparkad lite lätt av Fanny, Jyllis häst, när jag bara tänkte klappa henne lite på rumpan efter att råkat rida rakt in i henne med Youton. Vi höll oss på lite avstånd resten av ridturen, båda förvånade över att Fanny blivit så sur XD 


Resten av dagen har jag suttit och försökt plugga kemi, och lite fysik också faktiskt. Har även med jämna mellanrum bara suttit och stirrat tomt framför mig då ögonen stannat. Var och firade den nästan nyblivna 18åringen Nea igårkväll och jag och Becca typ.... glömde åka hem? Var hemma kvart över tre så jag är liiiite trött idag. Bild på Youton ifrån oktober 2013

ANNONS
Av Elin - 6 mars 2014 17:46

Jag tittar själv inte på Talang, men det var tydligen där denna låt framfördes. Många har nog hört den redan, men ni som inte har det, lyssna! :)


Själva låten börjar runt 2.30 för er som inte vill/orkar lyssna på inledninssnacket. 


ANNONS
Av Elin - 2 mars 2014 15:59

God eftermiddag! 


Igår var jag i Eksjö i stort sett hela dagen. Jag kom in i Eksjö kulturskolas lokaler (tror jag det var) lite innan tio och lämnade dem inte förrän efter fyra. Spenderade 6 timmar med att repetera inför kvällens konsert tillsammans med John Bauer Brass och lärare och elever från andra kulturskolor, med några små pauser förstås och pizzaätande. Sedan vid fem satt vi i Eksjö kyrka och lyssnade på när John Bauer Brass hade en liten minikonsert och sedan fick vi spela upp det vi hade övat in under dagen. 

Var en riktigt rolig och lärorik dag, men man var rött trött efteråt.

Efter konserten åkte jag hem till Becca och Mila och tittade på Melodifestivalen och åt pizza (igen). Synd att Outtrigger inte kom vidare, fast å andra sidan blir deras låt kanske inte lika sönderspelad nu jämfört med om den gått vidare... ;)


 

Klar för avfärd


Replokalen


 

John Bauer Brass framför en förkortad version av operan Carmen. 

Av Elin - 28 februari 2014 18:14


PS: Bloggningen lär ligga lite nere precis som innan jul. Har gaaaanska mycket i skolan med fysik, matte och andra tunga ämnen just nu. ^^

Av Elin - 22 februari 2014 22:15

Jag fastnar alltför ofta på youtube. Här är några söta getter ^^


Av Elin - 21 februari 2014 20:09

Hej!

Idag har jag lekt pyroman. En ganska vanligt förekommande händelse faktiskt. Gillar dendär plåttunnan som står i trädgården. Man kan slänga i lite gamla flingpaket, papper, julgranar, toarullar, trasiga strumpor och tända på och så får man en fin liten brasa och man själv och kläderna luktar rök för evigt. I alla fall om man står i röken och elden och inte fattar att det börjar bli varmt... ;)


 

Av Elin - 20 februari 2014 18:20

Jag har lyst med min frånvaro hela veckan och så har även tiden. Något som dock varit väldigt tydlig med sin närvaro är kemihemprovet och all matte. Nu är däremot kemin inlämnad och matten har jag hela helgen på mig att göra. Är dock försenad med lite andra uppgifter, men dom gör jag nog också till helgen. 

Idag ska jag bara vara leeeediiiiiiiiiig!! :D


Är nästan så man bara vill gipsa in ansiktet och försvinna, precis som jag gjorde en bildlektion på högstadiet: 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016
>>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se