Exist

Senaste inläggen

Av Elin - 15 februari 2014 17:40

Den nya finns som vanligt här till vänster och under texten är förra omröstningen :)


  

ANNONS
Av Elin - 14 februari 2014 20:15

För några dagar sedan på svenskalektionen skulle vi öva oss på att beskriva miljöer så vi skulle leta upp en läskig plats på skolan att beskriva. Det läskigaste jag hittade var ett gammalt öde klassrum.


 


Sedan när vi skulle visa varandra vad vi skrivit om hade en tjej i min klass skrivit om någon lucka i väggen med ett mörk rum innanför fullt med grus. Var tvungen att gå och titta...


 

Fint att det låg en död mus mitt i alltihopa också. Låg ytterligare två i det vänstra hörnet som inte syns på kameran. 

ANNONS
Av Elin - 13 februari 2014 14:00

Här är ett collage med lite halvdåliga bilder från en jätterolig helg mitt i veckan* då vi var ett gäng på åtta personer som bestämde oss för att hitta på något. Senaste gången vi träffades var på kanothajk i somras. (Nostalgi kan hämtas HÄR och HÄR)


Jag såg till att friskna till så mycket så att jag kunde vara med och i alla fall umgås. Sov i soffan när alla åkte iväg och spelade laserdome, men var med på kvällen då vi åkte och tittade på Frozen (= SEVÄRD FILM!). Sedan kom vi hem lite sent och åt, spelade Amnesia, tittade på teletubbies på danska och sedan gick hälften av folket och la sig medan jag och nåra till gick på nattpromenad. 

Efter 4 timmars sömn vaknade jag och Jylli och gick och tog oss lite smörgåsrånsfrukost. Sedan åt vi "second breakfast" med de andra när de vaknat. Efter det tvingade vi upp en göteborgare på en stor häst hehehheheh :D

När vi ätit sen körde vi twister som slutade med att alla i stället slängde sig på en hög bland madrasser och kuddar. Var liiiite dåligt med syre för vissa kanske... Sedan kom vi på att några hade ett tåg att passa och så blev det lite bråttom.


Har typ inga bilder. Hittade nån sparad snap, en screenshotad (dat swenglish) snap och lite mobildbilder bara.


 


*Det var en helg vanlig tisdag och onsdag men det kändes som helg och jag råkade säga helg några gånger. Därför var det en helg mitt i veckan :D


Av Elin - 13 februari 2014 10:13

Mina öron hade inte fått höra denna låten på väldigt länge så min hjärna började spela upp den gång på gång i huvudet. Blev så jobbigt så jag blev tvungen att lyssna på den på riktigt i stället haha ;)

Den är i alla fall väldigt bra ^^


Av Elin - 8 februari 2014 17:45

Ursäkta den dåliga uppdateringen... Har åkt på en förkyldning och har spenderat dagen med att sova och tvinga i mig diverse huskurer.
Ett exempel är detta, en blandning mellan äppelcidervinäger och honung. Smakar skit.

Av Elin - 4 februari 2014 17:30

Dags för hornmusik, det bra börjar vid 1.27


Av Elin - 1 februari 2014 17:12

Hejsan! 


Igår åkte jag och Jylli en tur på skidorna och idag har vi spelat bandy med grannbarnen i flera timmar. Kommer ha en massa träningsvärk och blåmärken imon. Synd att temperaturen verkar stiga. Om temperaturen överstiger nollan så kan man varken åka skridskor eller skidor ju... Det är kul så länge det vara i alla fall! ;)


 

När jag ändå täckte över min väääldigt vackra min så tyckte jag det skulle vara fint om alla hade fyrverkerihuvuden :D

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016
>>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se