Exist

Senaste inläggen

Av Elin - 12 januari 2015 18:04

Den stormiga helgen är över och till min stora förvåning gick aldrig strömmen. Alla djur lever, inte så många träd har fallit häromkring och allting är sig likt. Eller ja, nästan likt...

Blev lite sugen på att testa något nytt i helgen innan stormen pajade internet för en tid och tänkte att jag skulle bli medlem på tumblr, vilket jag dock inte blevn. Upptäckte i stället att jag redan hade ett konto (2 år gammalt), så rensade det och börjar nu om på ny kula. Får se hur aktiv jag blir - om jag ens stannar. Mest aktiv är jag i alla fall på We Heart It. Är helt fast. 

Om någon av er har något av ovan nämnda och tycker om bilder på typ träd, vikingar, djur och helt enkelt delar samma smak som jag så ni välkomna att följa mig på tumblr HÄR (inte så mycket att se än dock) och på we♥it HÄÄÄR!

 


Och vill ni inte följa får ni ändå gärna lämna en kommentar och länka till er tumblr eller we♥it så kanske jag följer er :)


ANNONS
Av Elin - 9 januari 2015 14:44

Var nog på tiden att byta ut omröstningen här till vänster ;)


 

ANNONS
Av Elin - 8 januari 2015 20:27

Idag drog skolan igång igen med matte, svenska, historia och slutligen kemi. Är nöjd med jullovet, dock hade det gärna fått vara längre... 

Har ett svagt minne av att jag lovade att blogga mer under lovet, men det ser ni ju själva hur det gick. Och inte blir det bättre av att jag börjar skolan hehe. Jag lär väl helt enkelt blogga när jag har något att dela med mig av, det har ju funkat hela hösten ;)


Av Elin - 1 januari 2015 10:00

Suttit och pillat med denhär låten i stort sett hela terminen. Har väl inte alltid varit så jätteinspirerad så det tog sin tid, men nu äntligen kan jag den (i stort sett). Som vanligt blir det roligare och roliga att spela ju bättre man börjar lära sig låten. Tog några månader innan jag kom förbi första sidan, men sedan gick det undan! :D


Börjar nog dessutom bli på tiden att lägga upp nåt me hornet då jag egentligen spelar lika mycket horn som piano... Önskemål? 


Av Elin - 31 december 2014 12:00

Jag tycker att listor är rätt tråkiga att läsa så jag förstår om ingen orkar läsa denna, men att sätta ihop en lista själv och svara på frågor är roligt, så jag leta upp lite olika listor på olika bloggar och tog några frågor ur varje och satte ihop en egen lista. 

            

Hur har ditt 2014 varit?

Det har väl gått upp och ner. Under loven och de perioder då skolan varit lugn har det varit toppen. Sen satt man där med läxböckerna igen och det är väl lika roligt som det låter... Hade dock kul när jag skrev min svenskauppgift om Lysistrate. Reportage var också ganska kul. Och att göra videos. OKEJ DET HAR VARIT ETT BRA ÅR. 

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag var med i landslaget i blåsmusik i somras. Jag hade även ett utbyte med en tysk så i våras åkte jag till henne och hon kom till mig i höstas. Har även utvecklat spindeln och lärt mig stå på huvudet samt lärt mig backwards worm/dolphin dive. 

 

Vad är din största framgång 2014? 

Som sagt så lärde jag mig stå på huvudet! Har inte ens vågat testa innan, men nu går jag från spindeln, till huvudstående och tillbaka till spindeln igen :D

Jag har även börjat lära mig hur man handskas med en bil...


Höll du dina nyårslöften?
Från förra året har jag nog 5-6 st som står nedskrivna nånstans.., Jag kommer inte ihåg dem så jag har antagligen inte hållit dem heller... XD 


Vilka länder besökte du?
Spenderade den mesta tiden i Sverige, men åkta faktiskt utomlands några dagar med landslaget. Ända bort till Norge for vi! Har även varit i Tyskland några dagar. 


Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?

Alltid och alltid... Jag kommer minnas julafton och juldagen. Luciadagen är också svår att missa.18 september minns jag också.

Största misstaget?
Hade inga öronproppar på mig på landslaget. Spräckte nånting. Gjorde ont... Är fortfarande känslig på det örat. 

Bästa köpet?
Antagligen mitt torshammare-halsband och mitt pentagram. Är även glad över att jag köpte en kjol efter mycket tvekan.

Vad spenderade du mest pengar på?

Nöjen tror jag... Eller kläder? Jag vet inte. Har ingen koll :D

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Läger är alltid kul, så jag får väl säga landslaget samt sommarens scoutläger.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Nicholo Paganini - Fantasy Variations. NOSTALGIIII!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ungefär lika tror jag, alltså väldigt glad ^^

Vad önskar du att du gjort mer?
Skrivit musik, övat horn och piano, ridit och allt annat man inte har tid med när man går natur. Och jag borde pluggat lite mer till fysikproven. 

 

Favoritprogram på TV?
Kollar knappt på TV... 


Har du varit sjuk eller skadat dig? 

Jag åkte på en förkyldning i februari. Och har varit lite småförkyld hela höstterminen. Och så har jag gjort nåt med örat som sagt. Och så har jag råkat ut för mindre rispor när kattungarna klättrat på mina ben. Och tuggade sönder min kind någon natt. Annars är jag frisk och kry! :D

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Ska jag behöva bläddra i 10årsdagboken nu eller? Hmm... Få se... Det var en måndag, en studiedag. Jag och några kompisar hade en spelning i en kyrka. Resten av dagen pluggade jag tydligen. 

 

Största musikaliska upptäckten?

Upptäckte att folkmusik funkade väldigt bra även utan metal (även om jag oftast föredrar folkmetal framför vanlig folkmusik). Hittade bland annat ett band som heter Omnia! :)


Har iiiingen aning om vad dom sjunger, men de e rätt skön musik!

 

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? 

Vill ha mindre skolarbete. Vilket jag inte kommer få. En dejt till studentbalen hade inte heller varit fel ;)


Av Elin - 30 december 2014 18:31

Jullovet flyter på och hela julhelgen har hunnit passera. Dagarna bara försvinner känns det som... jag vet inte ens vad jag gör på dagarna. Idag har jag i alla fall ridit och efter det åkte jag och syrran till grannens damm för att åka skridskor och åkte runt där i typ två timmar. Likadant var det i förrgår, med skillnaden att jag inte hade så ont i benen i förrgår... 

Gårdagen var däremot lite annorlunda, då jag och nåra kompisar drog till jul på liseberg - jättemysigt! ^^


Just nu sitter jag och kollar igenom lite bilder ifrån julafton. Medan mamma och pappa var i kyrkan på julaftonsförmiddagen passade jag och syrran nämligen på att ta lite bilder vid granen, vilka kan ses här nedan. 


Nu har väl inte jag så mycket mer att skriva, så ni får ha det så bra och så säger jag Gott Nytt År!! 


             

Av Elin - 27 december 2014 13:42

Nu är det lov och då har man tid för musiken! Igår spelade jag en massa julsånger på horn och mamma spelade piano till (gick sådär då jag behövde transponera hehe...) och i förrgår och i morse satt jag vid pianot och filmade lite. Här är en av de låtar jag spelade in, och det finns material kvar som lär komma upp under lovet. 


Av Elin - 24 december 2014 12:00

Min favoritjullåt i år: 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016
>>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se