Exist

Senaste inläggen

Av Elin - 6 augusti 2014 17:28

Är så sugen på att visa er en massa bilder ifrån mitt lilla "fågelskelett till halsband-projekt" samt boken jag fick för mig att binda ihop igår men tänker ha dem för mig själv tills allt är klart... I stället bjuder jag idag på lite musik ;D


Hittade för några dagar sedan en rätt bra band och har hittills fastnat lite extra för två av deras låtar:


Gwydion - Fara I Viking


Gwydion - From Hel to Asgard

ANNONS
Av Elin - 4 augusti 2014 20:30

Mellan 27 juli och 2 augusti var jag på ett stort scoutläger utanför Lekeryd med ca 1000 deltagare. Lägerveckan har varit hur rolig som helst!!

Jag har till exempel fått simma (och även gå där det var grunt nog) i ca 4 timmar då vår flotte byggd av 50 badbollar, 4 slanor och en presenning halvt sjönk och inte gick att sitta på.

Har sedan gått lite.

Sovit lite.

Lagat lite mat (och ätit såklart).

Eldat och huggt ved (yay!! ^^).

Byggt en liten miniflotte med eld på. Sprungit runt och jagat vedträn och folks svansar.

Och dagen efter jagat människors svansar på en presenning med såpa.

Gått på bio har jag också gjort.

Sprungit runt i skogen jagade av poliser då vi smugglare inte fick vara där för att sedan sitta och prata med "poliser" och "medbrottslingar" till nästan halv fyra.


Och sista kvällen lärde jag mig det roliga med att hoppa upp och ner till såndär hemsk dunkadunka-musik i ett stort rökmoln bland en massa folk.

Sedan gjorde jag masken lite och hade brottningsmatcher med Mila.

Och fick tillsägelse av en vakt för att jag inte fick ha syrran uppe på mina axlar...

Sedan den kvällen/natten har jag haft träningsvärk i hela kroppen som fortfarande håller i sig :D


Och innan allt detta hände så byggde jag och Becca lägrets stadigaste bostad (tror jag). Under regn/blås/åsk-vädret under söndagen var det endast en liten tältpinne som rubbades, och den hade vi inte ens satt i ordentligt. 

Japp, det var lite kort om årets scoutläger, och här kommer lite bilder jag tagit under lägervistelsen. Har haft ganska fullt upp hela tiden så fler bilder än såhär blev det tyvärr inte.  


En del av vår by Jordgubbstårtan


Mitt och Beccas vindskydd :D


 

Fin flotte som fick transportera vår eld ut i vattnet då ett snöre skulle eldas av. 


Vill du läsa om förra eller förrförra årets scoutläger kan du klicka HÄR ( Stavanger 2013) eller HÄR (Vik 2012). 


Om ni vill ha mer detaljer om veckan som gått rekommenderar jag att kolla in scoutkårens Lägerlogg som till största delen är skriven av Becca. Där finns även några bilder från första dagen. 

ANNONS
Av Elin - 3 augusti 2014 19:49

Yay! Tillbaka till mitt rum, min säng, mina djur och in dator!


Har haft en jätterolig lägervecka på ett fält utanför Lekeryd. Har inte fotat så jättemycket, så har tyvärr inte så många bilder att dela med mig av. Men ska ändå göra ett kort inlägg om lägret senare när jag laddat över de bilder jag har. Nu ville jag mest tala om att jag kommit hem och att jag lever. ;)


Gaah vill typ berätta om allt nu men jag får hålla mig till senare... Får stilla min iver med en fin bild i stället som jag tog dendär månnen för ganska många veckor sedan då jag gick upp i ottan och fotade.


Av Elin - 23 juli 2014 10:47

God förmiddag!!


Nu kommer det nog vara ganska tomt på bloggen ett tag framöver. Idag ska jag iväg och campa ett par dagar med nåra kompisar och sedan drar jag på scoutläger i en vecka. Jag kommer alltså inte blogga under tiden så ni får ha det så bra när jag är borta!


Slänger in ett litet bra citat här med som ni kan fundera över tills jag är tillbaka ;D

 

 

 

Av Elin - 21 juli 2014 10:30

När jag lyssnar på musik lyssnar jag väldigt ofta på instrumental musik och när det är sångare med är det ändå melodin som spelar störst roll för mig, det måste hända grejjer, det måste vara fartfyllt, pampigt, mäktigt, spännande. Lyssnar sällan på musik där texten är det viktigaste.

Dock är låten här nedan ett undantag. Blev tipsad av denhär tjejen och tycker den har ett väldigt bra budskap som fler bör ta åt sig av och tänka på! :)


Av Elin - 20 juli 2014 20:30

Hej! 


Idag har jag fortsatt arbetet med att smälta bikuperamar. Har "grovsmält" allihopa nu och har några kvar som ska kokas igen så de blir ännu finare. Hittade en massa getingbon ibland ramarna, varav ett var riktigt stort. Hade en himla massa getingar surrande runt mej, men tror inte bona tillhörde getingarna för då hade de väl stuckig mej direkt. Ankungarna fick i alla fall festa på lite död (tror jag) getinglarver som fanns i ett av bona. 


När alla bigrejjer var färdigkokade åkte jag sedan och badade med nåra kompisar. Precis som igår. Och ganska många dagar innan det också. Men är härligt att få hoppa i vattnet efter att man jobbat i denhär värmen, även om det tar en stund innan jag faktiskt kommer i...


Jag hoppas ni har ett bra sommarlov i alla fall! Grilla inte sönder er i solen och drunkna inte i havet. ;)


Av Elin - 18 juli 2014 19:07

Go'kväll!


Vet inte om jag skrivit så mycket om de två kattungarna hemma... I brist på annat att dela med mig av så kan ni ju få se hur de ser ut i alla fall. Den ni ser på bilderna är Tjorven. Buster har lite svårare för att sitta still så har inte så jättemånga bilder på honom än. Ni ser honom i bakgrunden på den sista bilden ;)


Av Elin - 16 juli 2014 21:48

Var länge sedan jag la upp nåt collage som jag satt ihop från we♥it så tyckte det var dags nu. Så här har ni lite mat.


 


Klicka HÄÄÄÄR för att följa mej på we♥it och HÄÄÄÄR för att hitta liknande bilder!   


Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016
>>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se