Exist

Alla inlägg under maj 2012

Av Elin - 13 maj 2012 14:26

Tänkte jag skukke slänga in ett inlägg, så ni vet att jag fortfarande lever efter dendär videon ^^ Ska snart ner till lagårn för å hjälpa till me lite kossor, men fram tills dess ska jag spela hjärter ;)


Asså jag är inte särskilt duktig...


 

ANNONS
Av Elin - 13 maj 2012 10:14

Söndag, och ni vet vad det innebär! :)


 

ANNONS
Av Elin - 13 maj 2012 10:01

URRA HURRA HURRA!! :D


Min blogg fyller ett år! Dock gjordes första inlägget inte förrän imon, då jag bestämde att helt lägga av på ella-ella.devote.se


Men, för att göra lite kalas runt det hela får ni en till video! Va sägs om det?? ;)


Av Elin - 13 maj 2012 09:58

 


Den fyrtionde dagen är du kommen (vet att det står 50 på bilden ovanför, men kortade ju ner alltihopa, för er som missade de ^^)


I alla fall. Jag har lovat att jag ska bjuda er på en video. Från början skulle den va runt 8 minuter lång men, som sagt, moviemaker krånglade så nu blir det många korta videos i stället! Den första kommer här!


Av Elin - 12 maj 2012 22:22

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAA!!! :D


Tagga morgondagen! :D

Av Elin - 12 maj 2012 22:11

Hade ju gjort iordning så fint i pappas dator. Allt var ihopklippt. Med musik och effekter och allt. När allt är klart, ska ajg titta på färdiga resultatet. SJÄLVKLART ÄR DET HELT RUTIGT OCH LAGGAR SOM *BARE DEN! Sen försöker jag spara allt på nytt och då säger moviemaker att det är fel på filen...


Eftersom jag snart har hållit på halva maj med detta gav jag upp och sitter och redigerar i min dator i stället, trots att jag knappt har nåt minne kvar. I datorn alltså.


Det kommer bli såhär:


Jag och jylli har filmat ungefär 15 klipp. Jag hade klippt ihop allt innan, men nu orkar jag inte göra om allt, så ni kommer få se ett klipp åt gången. Alltså jag lägger inte in alla klippen i samma video, utan ni får se ungefär 15 videobloggar i stället. Dom kommer vara mellan 5 sekunder långa till 5 minuter.

Det är så jag tänkt det. Hoppas de går bra. Håller på å redigerar de första klippet som ska läggas ut. OM DET BÖRJAR LAGGA NU Å MOVIEMAKER PÅSTÅR ATT FILEN ÄR SKADAD SÅ **GÅR JAG I TAKET ASSÅ!!


asså jag har inte fingrarna i näsan även om det kanske ser ut så...


* Tror de e nåt småländskt uttryck

** Även detta är nåt uttryck man inte brukar höra, men som jag använder ibland x)


Nej, du behöver inte ångra dej om du inte läste igenom hela texten. Den var inte särskilt läsvärd, om jag ska va helt ärlig!

Av Elin - 12 maj 2012 20:19

 


Som vanligt har jag inte haft en tanke på att förbereda inlägget någo' vidare, så blev helt enkelt att kontakta nåra människor som var online på fb å be dom beskriva mej hahah XD
Haha, de va väldigt få som "vågade" säga nåt inte så bra, så säger väl de själv då. Jag kan vara både blyg, kaxig och skrytig ;) Ingen som sa de, men jag vet att jag e de ibland. Haha känner mej väldigt självgod me dehär inlägget XD


Aja, imon blir de troligtvis video, om moviemaker bestämmer sig för att samarbeta ;) Kan hända att jag delar upp videon i många mindre delar, bara för att moviemaker och jag inte är överens helt enkelt! Så, ser ni fram emot morgondagen?? ^^


Av Elin - 12 maj 2012 18:51

PS. Vet ni hur ont jag har i mina fötter? Fick till och med skoskav :(

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se