Exist

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 22 februari 2013 21:21

Såhär ser det ut när jag är ute på gårdsplanen och ska fota. Katten och ankorna vill båda ha min uppmärksamhet, och de hatar varandra XD

Innan bilden togs blev Spottie, katten, lite nypen av ankorna för att hon gick för nära så hon gömmer sig nu lite havt bakom mitt ben


 


 


ANNONS
Av Elin - 22 februari 2013 18:15

Dagen bestod av fysiklabb, A- på senaste fysikprovet, håltimme,ekonomisagor, och lite okontrollerat, vild och speedat skridskoåkande. Och en MASSA träningsvärk efter gårdagens fyspass. Väl hemma efter skola å spellektion å allt sånt råkade jylli slå en mikrovågsugnsdörr i ansiktet på mej så jag fick näsblod heheh XD Första näsblödningen på typ fem år!!


Men i alla fall... Nu är allt frid och fröjd och jag såg nyss en ocensurerad version av pewdiepie's harlem shake... -.- USCH! 

Jag ska iiiiiiiiiinte länka den för den e inte sevärd. I stället ska ni få nåra bilder på såntdär sjögräs. Eller asså de e gräs vid en sjö. Vass heter det nog. 


 


     

ANNONS
Av Elin - 21 februari 2013 17:34

Denna veckan har hittills varit riktigt chill. Idag var nog den chillaste dagen av dem alla (om man bortser från extremt jobbig, men rolig idrott). Kollade på film hälften av lektionerna, och på fjärde lektionen satt jag bara och kladdade på ett papper i drygt en timme. 


Imorgon blir det också rätt lugnt. 2,5 håltimme efter första lektionen, sedan lite samhäll och efter det ska vi promendera bort till ishallen och ha veckans tredje idrottslektion: SKRIDSKOR :D Eller konståkning äre nog, men jag kallar det skridskor hehehe XD


Men den återstående delen av veckan är inget jag fruktar. Fredag, lördag, söndag!! :D


Vi avslutar med en random vinterbild på elledningar ^^

 


 


Av Elin - 20 februari 2013 18:22

Hemma från skolan och orkestern och drar snart iväg till scouterna. 


Har inte så mycket att säga om dagen/veckan/månaden/året/livet just nu så ni får två bilder på min söta häst ^^


   


 

Av Elin - 19 februari 2013 16:36

Hoppsanhejsan glömde blogga igår men det stör er säkert inte såhär i skolveckan. Hade kör igår och var dessutom tvungen att plugga fysik så blev ingen tid över till bloggen. Men nu jag har tid!


Jag ska iväg och rida snart i lövhult. Står lite dressyr på schemat skulle jag tro. Jag bloggar inte så mycket om ridning, som ni kanske märker... Eller jo, jag brukar ju ofta skriva att jag varit ute och ridit/pysslat med hästarna/ni fattar. Tycker ni jag ska skriva mer om hästarna och "dagens ridpass" eller är det bra som det är? 


 

 

Av Elin - 17 februari 2013 14:30

Hejsan! Hur mås/struts det? (ha. ha. ha.)


Vetniva? Jag gillade gubbarna på melodifestivalen igår ^^ Och State of Drama var också riktigt bra för att vara med i det programmet, så ja, det var helt rätt låtar som kom vidare. Så, nu slipper ni fråga vilka jag gillade i melodifestivalen. 


Just nu sitter jag och kanske inte riktigt njuter av sista lovdagen. Har varit ute med hästarna på förmiddagen och spelade nyss lite Amnesia. Självklart sköt jag upp fysiken till sista lovdagen. (Dock vet inte mamma det hehehehheheh). Ett häfte på ca tjugo sidor ska läsas på inför läxförhöret/läxprovet/miniprovet jag har på tisdag. JIPPIE. Egentligen borde jag inte ens skriva detta för jag. måste. börja. läsa. NU. Fast det gör jag inte. Letar reda på en fin bild att avsluta inlägget med i stället!


Här är en fin bild på min fina häst:

 


 

Av Elin - 16 februari 2013 16:00

God eftermiddag! 


Ni får ursäkta för förra inlägget, det var tydligen "bara" en vråk fick jag veta efter att pappa tagit sig en närmare titt. 

Men i alla fall, tillbringade mittpådagentimmarna hos grannarna, där vi och nåra andra grillade korv, åkte pulka, pratade och slutligen fick åka snöskoter (det stavas så på svenska va??). Var läskigt men kul :D


Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagens fotopromenix


             


 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se