Exist

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 2 februari 2013 15:00

...till kvällens avsnitt av Melodifestivalen. Checkade smålandstidningen, läste beskrivningen om YOHIO (som jag för övrigt trodde var en tjej tills syrran rättade mej) och fastnade lite grann så kollade nyss upp "hen" på youtube... Blir nog ingen tvekan om vem jag kommer tycka bäst om i kväll (så länge hans låt är lika bra som hans andra). För att vara med i melodifestivalen är han ju riktigt bra!! :D


YOHIO - Our Story

http://www.youtube.com/watch?v=x_xqEAOGKP0


 


ANNONS
Av Elin - 2 februari 2013 14:20

Halluuu!! Lördag. Jag har ca 4 grejjer från skolan att jobba med, men tror ni jag har gjort det? Nä, precis x) 

I stället har jag tillbringat förmiddagen utomhus med hästarna och katterna. Har världens sötaste shettis som har mej som huvudkudde ibland när han sover/vilar. Dock domnar armen väldigt lätt om man inte hinner flytta på den innan han lägger sig på den, och om han har hela huvudet över mina lungor är det något svårt att andas, men annars äre mysigt XDD


Igår skaffade jag förresten instagram. För lite mer än ett halvår sedan lovade jag mej själv att aldrig skaffa det, men det löftet gick inte riktigt att hålla XD Ooops. Föll visst för lite grupptryck här ;) 

I alla fall, oavsett om ni vill eller inte, följ mej, Growlingsnail, på instagram!   


 

     

ANNONS
Av Elin - 1 februari 2013 21:36

Haha har fått ännu en fråga om min så kallade tandställning XD Denna tjejen undrade vad metallremsorna bakom tänderna gör för nytta. 


Det är helt enkelt så att de ska se till att inte mina tänder flyttar sig tillbaka och blir snea. Eftersom mina tänder sitter något löst, tror det är lite tomrum i käkbenet där tänderna var innan, kan tänderna röra på sig (vissa har jag kunnat vicka på till och med, fast de kittlades XD), och om de helt plötsligt blir helt fria från tandställningen är det stor risk att dom faller tillbaka och blir snea och börjar leva sitt egna lilla liv.

Trots att jag har dessa trådar har jag faktikst märkt att nåra av mina tänder har flyttat sig något, en tand i underkäken har flyttat sig pyttelite (bara jag som märkt) och har även dykt upp ett litet mellanrum på nåt ställe haha x) 


Men hoppas detta dög som svar på frågan ;)


 


 

Av Elin - 1 februari 2013 19:42

Detta gjorde jag under historialektionen, rasterna, elevens val musik, när jag kom hem, på släktträffen... Ja, hela dagen efter att ha ristat in den i handen ;)


http://www.youtube.com/watch?v=A1GmuZPidR4&feature=youtu.be


 Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se