Exist

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 7 februari 2013 17:38

Idag har jag fått min egendesignade t-shirt klar. Terminens första uppgift på syslöjden var att göra eget tryck. Jag satt och valde mellan att göra en snigel, drake, häst, anka.... Sådant jag gillar helt enkelt. Blev till slut en fin drake, som var något pillig och knepig, men jag tycker resultatet blev bra!


Resten av denna terminen ska vi ha eget valfritt arbete... Funderar på att göra fler tryck, eftersom det är typ det enda jag klarar av på slöjden XD


 


 

ANNONS
Av Elin - 6 februari 2013 20:47

Denna dagen bestod av ett ca 3 h långt nationellt läsförståelseprov i svenska. Efter det var jag helt slut hela dagen, men trots det höll jag igång och efter skolan gick jag till orkestern, sedan stack jag till hm för nåra ärenden. Efter det åt jag en semla med pappa innan vi mötte upp mamma och gick på mitt utvecklingssamtal. Efter allt detta har jag även gjort lite hemkunskap, finjustrerat på religionsuppsatsen och fixat med min låt/musikprojekt. Usch å fy. Jag är trött -.- 


Dagens höjdpunker: Intressanta texter på NP och årest första semla! :D

Dagens lågpunkter (haha finns det en snåt som heter så?)Flera timmar i svenskasalen och trötthet+huvudvärk

 

 

Bild från min Instagram

 

 

ANNONS
Av Elin - 6 februari 2013 20:32

"Vad skulle du kunna tänka dig att ha som nyårslöfte av dem alternativen som du har i din omröstning?"

- Anonym (fick ingen blogg/nånannansida-adress)


   


Jag hade satt upp 99 mål för 2013 och klarat dem. Bland dessa mål skulle finnas att lära sig growla, opera och joddla, men även att skriva fler låtar, spela in covers, testa nya smörgåskombinationer och våga testa på galna saker! (skilj på galna och dumidiotiskafarliga saker)


Denna omröstning är fortfarande kvar här till vänster så att ni kan rösta ;)


Fick även en fråga/önskerubrik som har med detta att göra, så tänkte ta den på samma gång: "Har du några träningstips för hur man ska kunna klara lyfta 20kg med lillfingret?" - Anonym (samma anonym enligt IP-adress)


Men som svar då... Lyfta små saker med lillfingret och öka succesivt. Jag har änsålänge lyft ca 6-7 kg. Testa även med en 10kilos vattenhink, men då kändes det som att mitt finger skulle lossna så jag testade inte det mer. Men som sagt, träning!


NI KAN FORTFARANDE ÖNSKA RUBRIKER HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!! 


 

Av Elin - 4 februari 2013 18:30

Hejsanhejsan. Ni fick en tidsinställd smörgås innan, vilket nog var bra för jag orkar inte blogga ordentligt nu, som alltid på vardagarna. Är gaaaaanska så trött :P 


Har iaf fått in lite sånna där önskerubriker, och en undrade om det var för sent att slänga in rubriker, men det är det absolut inte!! Jag behöver alltid saker att skriva om, så även om det är senare i sommar så får ni komma med förslag och frågor som jag svarar på! (mm önskarubrikengrejjen är lite bortglömd kanske ni får säga att jag ska svara i ett inlägg)


Jag ska sätta ihop nåra inlägg med de rubriker jag fått, men är inte så jättemånga så ni får jättegärna komma med fler förslag! 


Lite random musik eftersom jag inte har tagit nåra bilder på sistone. 


Pierce the Veil - King for a Day

http://www.youtube.com/watch?v=icXUkIfZxyg


 


Av Elin - 4 februari 2013 16:00

Jag har tidigare erfarenhet av att aprikosmarmelad + smörgåskorv är sjukt gott, så lade bara till leverpastejen så var det klart! Testade även med lingonsylt, men det var faktikst inte lika gott. 


 

 


Av Elin - 3 februari 2013 20:30

Har länga funderat på att utveckla mitt specialdesignade mellanmål/kvällsmål/frukostmål så förutom leverpastej och marmelad/lingonsylt testade jag att lägga till ost och även nutella. Testade dock inte nutellan tillsammans med marmeladen, kändes som att det inte skulle bli så bra. 

Men det var i alla fall gott :) 


Här är receptet: 

 


1. Ta ett gjockt lager smör. Ta sedan bort de mesta av smöret så att det nästan bara är smör i hålen på mackan (VAR NOGA MED ATT BRÉ PÅ RÄTT SIDA!!!)


2. Lägg på ett jämnt lager leverpastej (ABOSLUT INTE SÅN MAN SKIVAR!!). 3-5 mm tjockt brukar vara lagom tjockt. 


3. På med lite ost. 


4. Lägg aprikosmarmelad på osten


ELLER:


4a. Bre på nutella (försiktigt så att inte osten far iväg) 


4b. På mä lingonsylt!!


Som ni ser testade jag båda versionerna, lingonsylt+notella-versionen var godast :D


 


PS. Jag ÄR seriös, jag älskar denna mackan!! 

 

PS2. Glöm inte min "frågestund"/"önska rubriken", har fått en massa besökare idag men inte en enda kommentar!! Hallåå, jag är desperaaaaaaaaat ge mej rubriker/frågor!! (fast kan ju va rätt kul att se på när jag blir tokig av att vara forever alone med min lilla önskarubrikengrej)...


Av Elin - 3 februari 2013 16:30

DIS ISS VÄORY IMPORTÄNT!! ÅR KOAJT IMPORTÄNT, AJ OÅNT JÖU TO RIID IT


Jag vill inte påstå att jag har bloggtorka, men känner att jag börjar närma mej en sådan, så jag tänker helt enkelt be om er hjälp. Nej, jag tänker inte ha frågestund, men något liknande. Har sett på nåra andra bloggar att man gör inlägg med "önskerubriker". Alltså, det fungerar typ som en frågestund, fast jag kmr göra ett inlägg til varje fråga, eller möjligtvis sortera lite så att t ex frågor om tandställningen hamnar i ett inlägg. I stället för en fråga skriver man alltså en rubrik jag ska göra ett inlägg om. 


Det går alltså till såhär: Du scrollar ner en bit, tills du kommer till kommentarsfältet. Där skriver du ner ämnen/frågor/rubriker du vill att jag ska skriva om. T ex "Drömglassen", så gör jag ett inlägg om hur min drömglass skulle se ut ochdetdärvarjuettväldigtbraexempel. Det är också tillåtet att ställa vanliga frågor (t ex hur ser din drömglass ut?) som i en vanlig frågestund (dedär sa jag för att det inte skulle låta så krångligt, men känner att det var just de jag gjorde - krånglade till det...) och jag har heller inget emot this or that. 

 

Det är inte så noga, bara ni klottrar ner lite text i kommentarsfältet nu när jag lagt ner tid och energi på att skriva detta inlägget haha ;D Alla som kommit mer rubrik/fråga/ämne får en länkning till sin blogg eller twitter, deviantart, weheartit, fb, youtube... (fick jag er att vilja fråga nåt nu? ;))

 

 

 

Du kan till exempel föreslå att jag skriver om vad denna bilden har med inlägget att göra, eller nåt heeeeelt annat! Tankeställare, deep shit, flummigt, konstigt, knasigt, underligt, svårt, fakta, åsikter, this/that, nyfiket, onödigt, ointressant, nåt du alltid undrat, eller du kanske vill att jag ska göra en video... VAD SOM HELST!! (Om jag komplicerade ihop det med att kalla det Önskerubrik å sånt, kan jag säga att det fungerar som sagt nästan som en vanligt frågestund så vanliga frågor funkar ju oxå! :))

 

 

Av Elin - 3 februari 2013 11:10

Hejsan svejsan! Tog nyss en liten paus ifrån pluggandet och tänkte slänga in ett blogginlägg. Som ni kanske nu förstått så ägnas denna dagen åt skolarbete. 


Dagens schema

HK intervju

HK reflektionsskit

ENG läsa igenom kapitlet nåra gånger

REL skriva klart jämförelsedelen på uppsatsen

HI förberedea mej inför läxprovet på tisdag

MU försöka fiffla lite med låttexten

MU läsa igenom ett manus

SV läsa igenom ett häfte inf NP

(dock kmr jag nog inte orka göra allt detta om jag känner mej själv rätt)


Förresten... Vill ni ha ett litet pluggtips? Jag kom på det nu. Eller jag har kommit på det många gånger men sedan glömt bort det igen. BÖRJA MED SKOLARBETESKITEN I TID!!!

 

 

 

 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se