Exist

Alla inlägg under april 2012

Av Elin - 29 april 2012 19:30

Hejhej! Kan ju inte precis påstå att uppdateringen har varit den bästa under helgen... Nemen jag har inte haft tid. Eller ju, det har jag ju egentligen, men tiden har lagts på annat än datorn. Jag å jylli tog i går en förmiddagspromenad å var borta i flera timmar, och idag tog vi en cykeltur till skogen och var borta i flera timmar igen XD


Har fotat en hel del, och tänkte att jag lägger ut bilderna från igår i detta inlägget. Dagens bilder kommer senare idag eller kanske imon. Eller övermorron. Eller nån annan gång. ^^


 

Raket gör lite headbangNyfikna hästapållar ^^     

Som vanligt kan jag inte låta bli att fota blommor å andra stillastående organismer 

When you see it...
Dålig kvalité, men myrän är söt, eller hur? :)Sniglar är så underbart söta!! :')


   

Nån slags förlossningsklinik för grodor... (allt dedär bruna är ett vimmel av pyttepyttesmå grodyngel)Slemmigt men mättande... (vet att mina fingertoppar är skitröda, men vattnet var iskallt!)


   

Hittade en gammal bil :P

ANNONS
Av Elin - 27 april 2012 19:26

Sitter här i min osocialitet och hittade en rolig grej som är SÅÅÅÅ sann..!


 

ANNONS
Av Elin - 27 april 2012 17:38

Alltså. Jag har varit med och spelat på konserter för framför allt andraklassare från skolor i närheten. Vi har varit ett ganska stort gäng som spelat och våra lärare har spelat teater. Måste säga att detta är de roligaste konserterna på hela året! Får till och med vara ledig från skolan, även om jag gick tillbaka till skolan igen när vi var klara hehe ^^


Men i alla fall. Årets bästa konserter! En i onsdags, tre igår och två idag.


Har fotat lite med mobilen, men blev inte så jättejättebra bilder, så därför får ni bara nåra stycken :P


     

Av Elin - 27 april 2012 17:22

Hejsanhejsan! Har spelat på skolkonserterna hela dagen idag och även igår. änkte att jag lägger ut bilder därifrån lite senare.


I alla fall. Hästarna fick idag flytta till förra årest sommarhage. Vet inte om det blir årest sommarhage, men det blir en nuärvinternslut-hage. ^^


Träffade även grannens, och före detta våran, katt Nisse. Kunde inte låta bli att gosa me han ^^


 

Av Elin - 27 april 2012 17:07

 


Jahopp... Jag började spela piano när jag gick i ettan, på höstterminen. Tror det var mammas idé att jag skulle börja på piano och jag tyckte det verkade jättekul! Så jag började spela hos kantorn i församlingshemmet 500 meter hemifrån. Kommer ihåg att jag spelade varje torsdag vid fem el nåt.

Dock ville mamma att jag skulle spela på musikskolan, och kantorn slutade med pianoelever och när jag började femman kom jag in på musikskolan, och hade då redan spelat i fyra år. Ville egentligen gå kvar hos kantorn, men det var musikskolan som gällde.

Är väldigt glad att jag började på musikskolan, har lärt mej så otroligt fort sedan dess! Dock har intresset gått i vågor. Ibland har det inte alls varit kul och man har inte haft nån motivation till att öva, men sen helt plötsligt sitter man och spelar precis hela tiden.

Just nu är jag en sån som sitter och spela näääääästan hela tiden. Inte riktigt. har inte blivit av på sistonde, haft så mycket och göra, men motivationen har faktiskt varit på topp i typ 2-3 år i sträck nu, så det ser ljust ut haha XD

Har dessutom blivit roligare att spela nu när jag lärt mej hur ackorden "fungerar", att man kan ha "oktavbas" och spela med en massa add9- och add4ackord. Låter mycket bättre! ;) Dessutom har jag blivit kvickare i fingrarna så kan spela sådära supermegajättefort om jag är tillräckligt uppvärmd och inte alltför trött ^^

Haha kommer ihåg en gång när jag hade träningsvärk efter att ha spelat piano! XD


Aja, har inte så mycket mer och skriva. Är det något ni undrar så är det bara att fråga! :)


PS. På grund av bristande motivation och konstiga pinkter på listan kortade jag ner den från 50 dagar till 40 dagar i stället. Slutet av listan ser ut såhär:

29 En favoritlåt från varje år, så långt jag kommer ihåg

30 En låt som får mej att skratta

31 Vad har du lärt dig denna månad

32 En låt jag lyssnar på när jag är glad

33 Vad hade jag på mig i dag?

34 Bloggar jag följer

35 Min önskelista

36 Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

37 När och varför jag började rida

38 En låt jag önskar att jag kunde spela

39 Hur mina vänner beskriver mig

40 En video om nånting jag inte bestämt än XD

Av Elin - 25 april 2012 20:32

Dagen har varit fullspäckad me skola, repetition och slutligen den första konserten. Imon taggar jag konserter hela dan för små barn som förhoppningsvis ska lockas till att börja spela nåt intrument :D Älskar verkligen dessa konseter!!


Ja, har väl inte så mycket mer å säga. Ska tipsa om en låt som inte går att tröttna på å sen får ni en random bild som jag hittade ^^


Nomy - A dream for the weaker


 

Asså mitt hår har typ jättemånga konstiga nyanser i sig... Jättemörkt å jätteljust å allt därimellan xP (fråga inte vad jag gör på bilden)

Av Elin - 25 april 2012 20:20Haha, ja... Vad ska jag hitta på att skriva på denhär punkten egentligen? Men ja, ehm, hur ofta träffar man en ankgalen och hästtokig tjej som älskar musik, att leka me maten, att immitera knäppa ljud och som har jättekonstig humor.


Nemen, förstår inte ens meningen me denhär punkten hahahah XD Alla är ju unika å speciella på sitt sätt. Jag lär ju ha egenskaper som nån annan också har, men tror knappast att ingen har ALLA de egenskaper som jag har osv.


Är lite som ett alfabet typ, finns endast 28 bokstäver, men dessa kan ändå bilda hundratusentals ord. Och det finns en massa olika härliga (och mindre härliga) egenskaper man kan ha, och alla dessa har kombinerats på flera miljarder olika sätt, för att forma varje individ. Ja, så måste det va! ;)


Av Elin - 23 april 2012 19:22

Dagen såg ut så att det var måndag och jag gick till skolan och hem igen. Sen gick jag till kören och hem igen. Sen fick jag en kommentar, som jag ska svara på just exapt precis just nu!


 


Kör oftast med närbild när det är växter å sånt, och när jag ska fota djur kör jag me ställinslutartidensjälv-grejen, med blixt (om djuren är vana vid det förståss och om det behövs) och ganska snabb slutartid. I vissa fall har jag även närbildsinställning på ställinslutartidensjälv-saken oxå.

Och när jag bara ska gå å knäppa foton hela tiden (som jag t ex gjorde i tyskland) kör jag med automat :)


Hoppas svaret duger! :D

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se