Exist

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 25 januari 2013 17:04

Har bytt youtubekanal, så ni som prenumererar på min gamla kanal skulle jag råda er att följa knasigkossa i stället :) 


Här är i alla fall en ny Life of Lantis, var ju typ ett halvårsen jag la upp nåt hahah XD (har en när jag å jylli hugger julgran oxå, men den vill inte samarbete med mej så den kommer väl i sommar el nåt ;))


http://www.youtube.com/watch?v=gqWrCTlPDks


 

ANNONS
Av Elin - 24 januari 2013 18:30

Först var låten rätt okej. Sen spelade folk sönder den. Nu är jag jättetrött på Adele, jättetrött på låten. Men låten är ju ganska bra egentligen, det märkte jag när jag hörde INK's cover av den. Låten är fortfarande inte nåt speciellt, men den blev sååå mycket bättre när dom gjorde den!!


http://www.youtube.com/watch?v=F0vmjT-00DU


 

ANNONS
Av Elin - 24 januari 2013 16:39

Idag var det temadag, eller vinterfriluftsdag kanske är det rätta ordet. I början av terminen fick vi välja två sporter vi ville hålla på med under dagen, jag valde ridning och skridskor.

Dagen började därmed i stallet, då jag och en tjej som aldrig ridit innan, närmare bestämt Kimmie, fick en häst tilldelad oss. Mamour, ett känsligt ungsto jag aldrig ridit innan. Alla i gruppen pysslade om sina hästar, sadlade och tränsade. Efter det fick vi som var ridvana rida en halvtimme, och sedan hjälpa till när de andra skulle rida. 

När den timmen var slut hade vi lunchrast, men stannade kvar i stallet två timmar till. Vi (gloria, cassie, jylli) hjälpte till lite här å där, satt och snackade, åt, hjälpte till att släppa ut hästar två gånger (första gången va rätt läskig fakitiskt, STORA hästar som tycker att dom borde få springa till hagen) och nån gång efter tolv kom mamma och skjutsade oss till ishallen, där vi tillbringade resten av eftermiddagen. 


Så det har varit en bra dag :) Men min kropp e jättetrött, träningsvärken från årest första skridskotur börjar kännas nu XD


Har tyvärr inga bilder från stallet...

 


 

Av Elin - 23 januari 2013 19:20

Idag. Onsdag. Kemiprov. USCH. Skulle ha ett "litet" test, bara 5 sidor att läsa på. Var typ 3-4 papper, båda sidorna fulla med frågor. Var egentligen inte så jättemånga frågor, men det var såååå mycket att skriva -.- Och vad tror ni händer direkt efter provet? Jo, självklart ska vi öva inför nationella proven på svenskan. Ännu ett häfte fullt med frågor... 


Var iaf skönt att komma hem - när jag väl kom hem. Var ju lite problem med bussen. När jag kom ut fårn skolan stod bussen där å chrauffören stod å tittade i motorn med en bilintresserad sjua brevid sig. Men chraufföris ringde en kollega som kom å hämtade oss, så kom bara hem tio minuter senare än vanligt. 


Nu ska jag bara chilla. Plocka fram lite grejjor inför imon. Imorgon är det nämligen en mycket väl, av idrottslärarna, planerad (hosthost) friluftsdag. Fattar seriöst inte hur dom tänker (kan babbla mer om detta imon, om alls). 


Som avnlutning, två fina bilder på två fina hästar ^^


   


  

Av Elin - 21 januari 2013 19:45

     


 

Av Elin - 20 januari 2013 17:30

Klicka på någon av bilderna för att följa mej på We♥It!! ;)


   


 

Av Elin - 20 januari 2013 16:32

Det är en trött tjej som sittar och bloggar nu. Började dagen med att hugga smågranar till getter och hästar så de slipper ha tråkigt i sina hagar. Efter det gick jag in och satt nästan två timmar med bland annat religionsuppsatsen (Black Veil Brides fick mej att orka).

Senare var det mat och efter det var det hästpysseldags. Jylli red Fanny i paddocken och jag övade hållakollpåsinahovar med Youton. Efter det gick jag och jylli ut till sjön å checkade isen, sen fodrade vi hästarna å nu sitter jag här igen. 


Sitter här å gäspar. Kollar runt lite på weheartit. Typ så.Å nu fryser jag oxå...


 

Två par hörlurar, ett signalhorn, två datorskärmar (musik på en å uppsats på en) och en död kyckling krävs för att jag ska orka plugga ordentligt ^^

(Och jaaa, det är kletikludd över webbcamen, ibland råkar jag sätta igång videosamtal när jag har ringaåvairriterande-krig me folk på skype XD)

 


Av Elin - 19 januari 2013 20:44

När alla läxorna, eller nästan alla i alla fall, var klara satte hon sig vid datorn och orkade inte gå därifrån.


 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se