Exist

Alla inlägg under juli 2013

Av Elin - 26 juli 2013 20:30

Dagen har spenderats i bilen, vid min farfars gamla hem och i bilen igen tillsammans med passas sida av släkten. Det är väldigt fint därute i Norratorp så fotade en hel del och tänkte dela med mig lite ^^


 

Min Risifrutti-säl med triangelhuvud - Jyllis chokladpudding fick bli dess ögon ^^


  


                       

Ser du spindeln i bakgrunden? XD

 

       

Jättedålig kvalité på bilden, jag vet, men det var den bästa bilden jag fick på den "svävande" lilla larven

 

                   

Söt kaja vid Sibylla där vi stannade på vägen hem och åt

 

Om ni undrar varför färgerna varierar så mycket från bild till bild så har jag redigerat alla bilderna på lite olika sätt. Ett sätt för varje bild. Därför ser det lite kaotiskt ut när dom är samlade hehe x) 


#bildbomb #bilder #foto #fågel #spindel #random #blomma #natur 

ANNONS
Av Elin - 26 juli 2013 19:11

För några dagar sedan beställde jag och Jylli hem två frisörsaxar, som vi har tänkt använda i stället för att gå till frisören. Dock lär det väl bli ett och annat besök där ändå för att fixa till lite, men jag har fått någon kick och ska sköta både mitt och Jyllis hår. 


Vi invigde saxarna idag med att klippa Jyllis lugg och sedan fixa till min lite. Jag tycker det blev rätt bra, för att vara en nybörjare och inte ha någon erfarenhet alls ;D 


 


Kanske lite snett och lite... jag vet inte vad... Men erkänn det blev ganska fint ändå? :)


#frisör #hår #styling (hahaha dat hashtag) #föreefter #hair #hairstyle #klippahår

ANNONS
Av Elin - 26 juli 2013 15:00


För att se videos direkt när de laddats upp, prenumerera på min kanal på youtube!


#piano #musik #video #vlog #egenlåt 

Av Elin - 25 juli 2013 18:45

Har ju haft en litenliten frågestund och fick in nåra små frågor haha ;) 

 

Vilken ras är skimlen på den gamla headern? 

 

  

Skimlen nere till vänster är en Connemara, som är 12 år och heter Youton.

 

Bästa vänner? 

Jag har väldigt svårt för att veta var gränsen går mellan bästa vän och "vanlig" vän, men de jag har umgåtts mest med på fritiden och fortfarande umgås mest med är Becca, Mila, Nea och Fia. Jag har också väldigt många riktigt bra vänner från skolan som jag också tycker att jag kan kalla för bästa vänner, t ex Isa och Gloria (m fl) ^^ 


Saknar du din gamla klass? 

Inte så att jag går å tänker på det, men visst, det kommer bli konstigt att inte ha 9c omkring sig i skolan längre. Jag saknade dne mer de första dagarna efter skolavslutningen.


Hur känns det med gymnasiet? 

Det känns bara bra! Har stått i tidningen vilka som kommit in på vilka linjer på min skola och jag kommer gå i en ganska liten klass (= mindre stök, mer hjälp osv). Tjuvkikade dessutom lite på mitt schema idag och ser ganska bra ut tycker jag ^^

Det enda som inte finns med än är två tyskalektioner. 


  

 

Kommer du gå med dina vänner eller börjar du helt själv?  

Jag känner redan några som kommer gå i min klass. Det är tre stycken från min egna klass och några andra från parallellklassen (om ingen byter innan skolstarten). Det är på sätt och vis skönt att ha några man redan känner, men risken att man inte skaffar sig nya vänner ökar. Får försöka hitta en balans!


Vad vill du bli när du blir stor?  

Hade du frågat mig när jag var 4-5 år gammal hade du fått svaret: Cirkusartist, konstnär eller veterinär. Nu, däremot, har jag ingen aning... :P


Var tycker du om dem som festar mycket? 

Jadu... Jag antar att du med festar menar har lite partaj med alkohol och droger och är ute hela nätterna osv osv osv? 

Att festa på det sättet är inget som intresserar mej (än så länge, jag hoppas dock att ointresset stannar kvar) och jag tycker bara det är dumt att dricka och röka och vad man nu gör på sånna fester (jag kan för lite om detta för att kunna ha en riktigt ordentligt genomtänkt åsikt haha). Det vill säga, fester av den sorten är inget jag tycker om. Däremot vill jag inte tycka illa om folk som gör det bara för att jag tycker illa om själva "konceptet". Jag vill inte tycka illa om dem, men trots det blir det att jag undviker dem. Eller unviker är fel ord... Jag håller lite avstånd för att själv inte råka dras med i det.

Dock kanske jag går miste om underbara personer bara för att jag undviker dem för att de råkar festa... Fast de får skylla sig själva heheh ;D

 

Vilket är ditt favoritdjur?

Snigel, anka, häst och drake :D Tycker även om bålgetingar.


 


Har du någon "hemlig kompis" som ingen annan vet om?

Kan jag ju inte ha. Kompisar vet ju oftast om varandra och alla mina vänner vet om sig själva. Hade jag haft en kompis som inget vet om hade inte den kompisen heller vetat om att den är kompis med mej och sådan vänskap skulle antagligen inte hålla särskilt länge... (Långsökt jag vet...)

 

Om något är oklart eller om du kom på en ny fråga är det bara att fråga så svarar jag i din blogg (om du har) eller kanske i ett inlägg! ;)

Av Elin - 25 juli 2013 17:39

Hejsan! 


Började dagen med att inte ha någon röst över huvud taget. Dumma förkyldning. Men den kom i alla fall tillbaka när jag och Jylli tog en liten barbackapromenad med hästarna. 

Resten av dagen har jag mest suttit vid pianot och slipat på Träsketyd, plågat mej själv genom att spela fysiskt krävande grejjer och lekt med Becca och Milas keyboard som jag fick låna. Har även hjälpt mamma å pappa på rännet och blivit barnvakt till grannens hamster. Och så har jag spelat lite piano till... ^^


Sitter just nu och latar mig framför datorn och är trött, men förkyldningsmässigt känns det bättre. Hatar denna värmen. Den lät mej inte sova mer än typ 4,5 inatt >.<


Bjuder på lite oredigerade mobildbilder från när jag hjälpte mamma och pappa på rännet: 


       

Av Elin - 24 juli 2013 19:00

På måndagen hade vi inget inplanerat på programmet som lägret bestämt, så vi från Barkeryd tog helt enkelt en buss in till själva staden Stavanger (lägret låg i utkanten av staden tror jag).


Porten in till lägerområdet.Ser lite kul ut med en sådan byggnad precis brevid normala vägar och skyltar och trottoarer.  

Dom har coola fönsterputsare i Norge - jättelånga skaft på rengöringsverktygen XD


 

Riktigt fin stad. 


 

Med en liten sjö/stor damm med en fin fontän i. 


 

Och så fanns det av fiskmåsar nerbajsade statyer på djur. 


 

Vi släpptes fria i stan och jag och mina tältkompisar hamnade på H&M där det fanns ett fint citat på väggen :)


 

Sedan blev vi hungriga och hittade en restaurang...


 

...som var jättemysig...


 

...och hade en jättecool toa där en bergvägg dök upp i den vanliga väggen. 


 

I väntan på maten fick man jättegott bröd ^^


 

Och sedan kom själva huvudmålet. Var hur gott som helst. Om ni nån gång åker till Stavanger måste ni besöka denna lilla restaurang å käka "pasta med kylling". 


 

Var även på ett litet halvdant badhus och badade och tvättade oss ordentligt (det är svårt att sköta hygienen på ett scoutläger haha XD), men tog inga bilder därifrån. Däremot fångade jag en trött lillasyster och en trött Mila på bild på vägen tillbaka till lägret. 


#stavanger #norge #stavanger2013 #scout #scoutläger #mat #tips #finstad #hm #trött #citat #toa #fågelbajs #saknarlägretsåotroligtmycketnärjagskriverdehärinl
äggen #nostalgisk


Av Elin - 23 juli 2013 20:04

Hej!


Denna dag började med att gå upp vid sju och ge sig ut på en ridtur innan det blev för varmt. Efter det satte vi nytt stänge till kossor och hästar och resten av dagen har jag luggit i sängen och fåtöljen och läst och sovit. Kunde inte sova i gårkväll/natt och dessutom har en förkyldning fått tag på mig så jag har knappt orkat göra någonting nu på eftermiddagen. Trist. 


 

Vad skulle du vilja förbjuda i chatt, sms mm?
 ok
 skrift utan smileys
 (: (felvänd smiley)
 dekaler
 förkortningar
 k.
 förkortningar med siffror
 versaler
 puss
 facebooks blå tumme
 : ) (smiley med mellanrum)
 emojis
 xoxo
 att endast svara med smiley
 svengelska
 smileys som ingen fattar
 <3

   

Namn: Elin
Född: 1997
Bor: På en liten gård i Småland

Om: Går tredje året på Brinellgymnasiets natuvetenskapliga linje i Nässjö. Gillar musik (metal och folkmusik) och spelar horn och piano. Tycker om sniglar, drakar, hästar och ankor. Är scout. Är lite knasig ibland. Trivs ute på landet. Fråga om du undrar nåt, jag bits inte (tror jag)!

Övrigt: we♥it youtube

Följ Exist med Blogkeen
Följ Exist med Bloglovin'

Kategorier

Höstbilder:

       

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>
10 besvarade frågor

Du hittar mej även här:

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se